Programvare for klargjøring av print

Klargjøring: sett opp din trykkpresse for fremtiden

Klargjøring: sett opp din trykkpresse for fremtiden


Profesjonelle klargjørings-egenskaper er sentrale for et godt gjennomtenkt printoppsett. Klargjøringsalternativer lar deg reagere fleksibelt på siste-liten-endringer kunder så ofte ber om, øker effektiviteten og hjelper deg med å optimalisere tjenesten din.

Det er store tekniske fordeler ved å bruke programvare for klargjøring av print slik at du kan stole på en godt satt opp trykkpresse. Arbeidet med å klargjøre print som underbygger produksjon – fra å sette opp trykkpressen til kunden signerer et OK-ark – kan være ensformig og unødvendig tidkrevende.


Profesjonell programvare for klargjøring setter deg i en posisjon til å gjøre endringer på printinnstillingene bare øyeblikk før jobben sendes videre til produksjon. Med den rette klargjøringsprogramvaren er det ikke noe problem å sette inn faneark, slette sider eller legge til kompliserte jobbbehandlingsdetaljer, som for eksempel etterbehandling av hefter, formatoppbygging, fargedeling eller beskjæringsmerker, kombinere forskjellige typer dokumenter, lage et oppsett og mer. Takket være forhåndsvisning i sanntid kan du umiddelbart se eventuelle endringer som er gjort på jobben.


Dette sparer deg verdifull tid fordi du ikke lenger trenger å lage prøveutskrifter, og lar deg profesjonelt håndtere siste-liten-endringer som kundene så ofte kommer med til bestillinger – som involverer sidestørrelse eller antall sider, innstillinger for etterbehandling, som for eksempel hefte, innbinding, søm og lignende – og sluttkundene drar nytte av de mer konkurransedyktige prisene du kan tilby.

Klargjøring

Klargjøring

Så hva er egentlig «klargjort» utskrift, og hvordan kan det være til fordel for selskapet?

Profesjonelle klargjøringsfunksjoner forbedrer effektiviteten, og lar deg reagere fleksibelt på eventuelle siste-liten-endringer kunder kan be om. De hjelper deg og dine ansatte med å effektivisere utskriftsforberedelsene, så du trenger ikke lenger kaste bort tid på ensformige oppgaver som kreves for å sette opp utskriftsjobber, du kan sette opp utskriftsproduksjonen på en effektiv måte og kutte kostnader ved å dele jobber inn i farge og svart-hvitt.

Hardware
hardware icon
Effektivitet og fleksibilitet med høyhastighets fargeskrivere

AccurioPress. Med lynrask hastighet, enkel betjening og kraftig inline etterbehandling, hever våre høyhastighets digitale presser standarden for digital produktivitet ved å spare tid og arbeidskostnader (samt plass på produksjonsgulvet).

Digitale løsninger
software icon
Gi ditt utskriftsrom den fleksibiliteten det virkelig trenger

AccurioPro Flux Essentials gir funksjonaliteten som trengs for å minimere kostnader og maksimere avkastningen på investeringen, og er optimalisert for CRD-avdelinger og utskriftsvirksomheter internt i offentlige organisasjoner, universiteter og bedrifter. En svært praktisk klargjøringsfunksjon er inkludert for profesjonell redigering. Redigering sent i prosessen gjør utskriftsrommet mer fleksibelt, og utskytingen forenkler den omfattende oppgaven med å arrangere flere sider på ett ark og korter ned tidsbruken.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Finn ut hva klargjort utskrift kan gjøre for deg

Med profesjonell programvare for klargjøring vil du forbedre din generelle fleksibilitet, effektivitet og konkurranseevne. Formatoppbyggingsmaler frigjøre arbeidskraft, slik at ansatte ikke trenger å legge inn tilsvarende eller de samme innstillingene gjentatte ganger for hver nye jobb, mens fargedelingsfunksjonaliteten øker produksjonshastigheten og sørger for kostnadseffektiv produksjon av svart-hvitt-jobber og jobber med blandede farger.


Profesjonelle klargjøringsegenskaper for utskrift er avgjørende for deg, siden de lar deg reagere på en fleksibel måte når det gjelder siste-liten-endringene kundene dine ofte ber om. Slike egenskaper forbedrer effektiviteten og hjelper deg med å optimalisere tjenestene dine, mens alternativer for redigering av jobber sent i produksjonsfasen også gjør det mulig å gjøre siste-liten endringer til utskriftsjobber, slik at du alltid reagerer på en mer fleksibel måte på kundeforespørsler. Du kan være sikker på å finne et program for klargjøring som er perfekt tilpasset dine formål i Konica Minoltas omfattende programportefølje! 


Fordelene bedriften din vil oppleve med å bruke denne programvaren, omfatter ...

   

   

Printikon

Det er ikke noe problem å sette inn faneark, slette sider eller legge til kompliserte jobbehandlingsdetaljer, som for eksempel etterbehandling av hefter, formatoppbygging, fargedeling eller beskjæringsmerker rett før utskrift.

Produktivitetsikon

Programvare lar deg organisere trykkingen på den mest effektive og minst kostbare måten og alltid bruke den best egnede utskriftsenheten for hver jobb. Å dele opp jobber i ulike farge- og svart-hvitt-utskrifter er ofte den mest kostnadseffektive tilnærmingen.

Produktivitetsikon

Bli mer fleksibel, effektiv og konkurransedyktig.

Mobilitetsfunksjonsikon

Profesjonell programvare lar deg imøtekomme forespørsler om endringer fra kundene dine sent i produksjonsfasen. På den måten reagerer du med høyest mulig grad av fleksibilitet, og du vil være i stand til å rekke selv de korteste tidsfrister.

Teknologiikon

Takket være forhåndsvisning i sanntid kan du umiddelbart se eventuelle endringer som er gjort på jobben. Dette sparer deg for verdifull tid, fordi du ikke lenger trenger å lage prøveutskrifter.

Brukervennlighetsikon

Formatoppbyggingsmaler frigjør ansatte fra å legge inn de samme eller tilsvarende innstillinger gjentatte ganger for hver jobb.

Hastighetsikon

Du trenger ikke lenger kaste bort tid på utskriftsforberedelser, de ensformige oppgavene som utskriftsjobber av tilsvarende karakter så ofte krever. Det er tidkrevende og upraktisk å gjøre dette arbeidet manuelt, og det genererer unødvendige kostnader da det krever mer arbeidskraft.