Digital markedsføring møter modernisert print

Omfavn flere medier

Print er ikke dødt, snarere tvert imot.


I de siste par årene ble digital markedsføring mer dominerende og overdøvet tradisjonell print. Det betyr imidlertid ikke at print forsvant. Det utviklet seg for å gjøre det mulig for printleverandører å holde tritt med konkurrenter og situasjonen i markedet. Så hva skjedde?

Kommunikasjon og medier i dag er uløselig sammenknyttet. Etter hvert som reklamebyråer og markedsføringsavdelinger har begynt å lete etter nye metoder for å nå et større publikum, og vender seg til trykte produkter for å tilby nye tjenester utover den tradisjonelle rollen deres, har printleverandører innsett behovet for endring og fokusert oppmerksomheten på å utvide utvalget deres av produkter og tjenester som er utformet for å ta fatt på de nyeste markedsføringstrendene.


Dette har skapt en «perfekt storm» hvor digital markedsføring har møtt modernisert print, og sammen har de to skapt et utgangspunkt for å forvandle bedrifter og oppnå mål som en gang ble sett på som uoppnåelige.


Det enorme utvalget av tjenester som nå kan leveres med den nyeste printteknologien og markedsføring, er utrolig. Spørsmålet er imidlertid hvordan printleverandører og markedsførere bør jobbe sammen mot et felles mål, og hvordan print, nettet, sosiale nettverk, e-post og SMS kan kobles sammen.


Svaret er å omfavne flere medier.

Flere medier

Flere medier

Konica Minolta tilbyr både maskin- og programvareløsninger som alle printleverandører har råd til.

Med hjelp fra Konica Minolta kan du nå tilby nye tjenester med utvalget og evnen til å takle utfordringene som følger med markedsføring på tvers av flere medier. Med våre nyskapende printløsninger kan du hjelpe kundene dine med å nå deres målgrupper ved hjelp av enkeltpersoners foretrukne kommunikasjonsmetode – det være seg sosiale medier, direktemeldinger, e-post eller tradisjonell print. 


Det som gjør kjøring av løsningen så enkelt, er at programmer distribueres som SaaS. Det betyr at du ikke trenger å forholde deg til serverrelaterte hodepiner og store kostnader når du implementerer profesjonelle printløsninger.

Hardware
hardware icon
Produksjonsprintsystemer

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende bildekvalitet i farger og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Konica Minolta programvareprodukter

Utforsk de utallige måtene Konica Minoltas programvareprodukter kan forbedre driften på. Konica Minolta løser problemene i selskapet ditt, matcher forskjellige arbeidsstiler og tilbyr programvareløsninger som oppfyller behovene i din bransje. Ved å prioritere dine behov til enhver tid oppfyller Konica Minolta programvarekravene til selv de mest krevende globale organisasjoner. Ved hjelp av systemet kan du holde et lokk på kostnaden av trykte eller kopierte produkter, opprette avanserte sikkerhetstiltak for å sikre at sensitive dokumenter ikke faller i uautoriserte hender, og mer.

IT-tjenester
service icon
Alltid til tjeneste

Våre erfarne og kunnskapsrike spesialister kan svare på alle spørsmål du måtte ha, og viser deg hvordan du skal bruke produktet. Våre tjenester fungerer til din fordel innenfor et støttesystem som er utformet for å sikre deg og din bedrift fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester, inkludert optimaliserte printtjenester ifm. konsultering, implementering av maskinvare- og programvare, administrasjon av arbeidsflyt for å senke forbruket av dokumenter samt smarte sikkerhetstjenester for å holde bedriften trygg.

Viktige funksjoner

Med Konica Minoltas løsninger for flere medier kan du oppleve hvordan media, førtrykk, utskrift og digital passer perfekt sammen for å gi deg full kontroll over alle dine utskriftsprosesser. Dette gjør at du kan kombinere innhold, utforming, visuelt oppsett, farge og størrelse for å skape personlige salgsfremmende meldinger for å gjøre målgruppen din om til lojale kunder. 


Med våre kvalitetsmessig gode verktøy for markedsføringsproduksjon kan du forbedre kundekommunikasjon og imøtekomme behovene deres deretter, og automatiserte svar basert på kundenes handlinger gjør slike oppgaver mye enklere. Nå kan du sømløst opprette, distribuere og rapportere om alt salgsfremmende innhold, inkludert direkte e-post, nyhetsbrev, SMS og direktemeldinger, forsterket virkelighet, PURLs-er, NFC-tagger og QR-koder – alt via en enkelt plattform. 


Det sentraliserte instrumentbordet betyr at du kan administrere utskriftsprosesser og automatisere alle de kjedelige og ensformige manuelle oppgavene.

   

   

Berøringsfunksjon-ikon

Automatisk utløste e-postmeldinger er utformet for å nå kundene til rett tid

Produktivitetsikon

Datasett som samles inn fra klikk på en hvilken som helst vertet målside, tilføyes automatisk tilbake til kundekontaktregisteret i databasen

Brukervennlighetsikon

Personlige URL-adresser og generelle URL-adresser genereres etter behov i plattformen og integreres enkelt i en e-post eller direktereklamekampanjer

Tilpasningsikon

Tekstmeldinger sendes til kunder, enten som en generell melding eller tilpasset til mottakeren

Mobilitetsfunksjonsikon

Nettsteder som støtter din markedsføringskampanje, vertes i systemet