Administrere utskriftinfrastrukturen sentralt

Management Information System

Ta kontroll over utskriftsprosessene


Er du sikker på at du har kontroll på bedriften? Vet du om jobbene blir planlagt og effektivt gjennomført til riktig tid? Kan du med sikkerhet si at prisen du tar betalt, er riktig?

Fokuserer salgsteamet ditt på det riktige produktet eller den riktige tjenesten? Med Konica Minoltas Management Information System kan du få pålitelige svar på alle disse spørsmålene og mer. Det vil gi deg detaljerte data for å støtte faktabaserte beslutninger, og hjelpe deg med å velge den beste strategien for utviklingen av bedriften.

Management Information System

Management Information System

Administrere utskriftinfrastrukturen sentralt

Trykkeriarbeidere opererer i dag i svært konkurranseutsatte markeder og har vært under press det siste tiåret siden økt bruk av sosiale medier betydelig har redusert behovet for trykksaker. I tillegg til dette har oppfinnelsen av fargebehandlingsbedrifter drevet prisene ytterligere ned. 


Våre kunder i utskriftssektoren er nå på utkikk etter måter de kan møte økende behov for billigere, raskere jobber og skille seg ut fra konkurrerende selskaper. Konica Minoltas markedsledende MIS-programvare for utskrift er blitt drevet og formet av nye teknologier, trender som stadig er i endring og tilbakemeldinger fra brukere, som har ført til en kraftig og omfattende MIS som er tilpasset behovene til bedrifter i bransjene som driver med utskrift, emballasje og etikettering.

Hardware
hardware icon
Printere

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas løsninger for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
Programvareprodukter fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. Med dine behov i tankene utvikler vi programvare som oppfyller kravene til selv de mest krevende globale organisasjonene. Vårt utvalg av programvare gjør blant annet at du kan redusere kostnadene for utskrifter og kopier. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
Alltid til tjeneste

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktet. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet for at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Management Information System er en omfattende løsning som er perfekt for alle utskriftsbedrifter som ønsker å ta kontroll over daglige oppgaver og effektivt styre en rekke oppgaver fra ett enkelt punkt. De drifts- og informasjonsrelaterte utfordringene som dagens grafikkkommunikasjon gir, krever et helt nytt sett med verktøy som kan hjelpe deg med effektivt å håndtere selv de mest komplekse operasjoner. Managing Information System gir deg tilgang til nøyaktig, oppdatert informasjon om kostnader, økonomisk status og fortjenestemarginer, slik at du kan analysere hvert enkelt steg i prosessene og definere tiden og energien som kreves for hver oppgave. Management Information System gir deg sanntidstilgang til salg, service, produksjon og økonomisk ytelse, slik at du til enhver tid kan foreta informerte avgjørelser. 


Det lar deg analysere data, trekke konklusjoner og forbedre måten bedriften fungerer på på mange nivåer, slik at du kan ligge ett skritt foran og automatisere alle produksjonsprosesser som ikke krever menneskelig innblanding, sparer deg tid og penger og administrerer de ansatte langt mer effektivt. Management Information System lar deg også redusere administrativ duplisering og dataregistreringsfeil som følge av menneskelige feil, noe som sørger for at arbeidsflyten til enhver tid er effektiv og optimalisert.

   

   

Tilpasningsikon

Tilpasset instrumentbord

Produktivitetsikon

Estimering, bestilling og fakturering

Produktivitetsikon

Integrert regnskapsføring

Brukervennlighetsikon

Integrert CRM

Teknologiikon

Lageradministrasjon

Mediehåndteringsikon

Planleggings- og dynamiske jobbtavler