Innendørs luftkvalitet

Innendørs luftkvalitet - en bærekraftig printtjeneste

 

Våre luftrensere er festet på utsiden av kontorprinterene og gir en effektiv og bærekraftig løsning for våre A3 / A4-modeller. Filterløsningene er spesielt designet for produktporteføljen vår for å forhindre uønskede bivirkninger av dårlig luftkvalitet.

 

Ren luft på kontoret

Ren luft på kontoret
 • Vi sørger for at være printere skaper god luftkvalitet
 • Høyest effektivitet for å minimere utslipp
 • Spesielt designet for våre printere
 • Varer hele printerens liv- ikke behov for bytte eller utskifting

Innendørs luftkvalitet

Innendørs luftkvalitet

  Standard luftrensingsenhet:

   

  Utslipp kan reduseres med minimum 90%, allerede standard i de nyeste Konica Minolta-enhetene
  Valgfri luftrengjøringsenhet: Utslipp kan reduseres med minimum 82% opp til 97%, to forskjellige filtre brukes til Konica Minolta-enheter


  Konica Minolta ønsker å aktivt forbedre arbeidsmiljøet til kundene. Luftkvaliteteten på kontorer og dens potensielle innvirkning på helse og komforten til de som bruker rommet er viktig, og vi har defor utviklet en tjeneste for å forbedre nivået på helse og velvære generelt.

  Vi samarbeider med et bredt spekter av pålitelige og kompetente prosjektpartnere for å tilby dedikerte filterenheter for forskjellige kontorprintere, noe som sikrer høy utslippsreduksjon og samtidig opprettholder luftstrømmen i printerne. Filterløsninger, målt ved Blue Angel-sertifiseringer, reduserer utslipp av kopimaskinpartikler med opptil 98%. Dermed kan kundene forbedre sin inneluftkvalitet, en nøkkelfaktor i nivået på personaletes helse, komfort og produktivitet.


Send en melding

Send en melding

Jeg ønsker med informasjon

Forbedret luftkvalitet på kontoret

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings