Clean Planet-programmet – resirkulering av forbruksmateriale

Vårt returprogram for brukte tonerkassetter

Vårt returprogram for brukte tonerkassetter

Clean planet-programmet er Konica Minoltas måte å anerkjenne sitt ansvar overfor miljøet på. Dette bærekraftige programmet er utformet for å sikre at Konica Minolta-forbruksmateriale, for eksempel tonerkassetter og -flasker, returbeholdere og andre deler, kastes på en bærekraftig måte.

Dette er et retur og resirkuleringsprogram som gør det enkelt å redusere avfall, på en måte som støtter både deg og bedriftens miljømål. 

 

 

Vi setter pris på ditt miljøbidrag, så takk for støtten. 

 

 

100 % resirkulering

100 % resirkulering
Recycling_Program_Icon

 

Konica Minoltas Clean Planet-program benytter de nyeste teknologiene slik at du kan ha god samvittighet,
vel vitende at bedriften din har valgt en løsning som garanterer resirkulering til nytt råstoff.
I løpet av resirkuleringsprogrammet vårt resirkuleres nær 100 % av forbruksmaterialet ved resirkuleringsanlegg spesielt designet for å håndtere forbruksmateriell fra våre printløsninger. Prosessen er ikke avhengig av energigjenvinning i form av forbrenning, noe som også bidrar til global oppvarming. I stedet konverterer den forbruksartikler som for eksempel Konica Minolta-tonerkassetter til sekundære råmaterialer for gjenbruk. Elektroniske komponenter som forbruksartiklene inneholder, demonteres og gjenvinnes også til råmateriale. Den lille andelen av materiale som ikke kan resirkuleres, brukes i energigjenvinningsprosesser.

Et enkelt og praktisk resirkuleringsprogram

Et enkelt og praktisk resirkuleringsprogram
Komfortabel

 

Velg den løsningen som passer best for deg 

Med Clean Planet-programmet er resirkuleringsprosessen både enkel og pålitelig. Du kan velge om returen av forbruksartikler skal skje med våre teknikere i forbindelse med servicebesøk, eller om du ønsker egen innlogging til vår Clean Planet portal for selvbetjening.
Alle våre kunder som melder seg inn i programmet mottar doukumentasjon i form av et sertifikat,  som viser at bedriften er deltager i Clean Planet pogrammet.
Er dere en bedrift som også foretar miljørapportering, vil dere med egen innlogging i portalen få mulighet til å kjøre rapporter over bedriftens bestillinger og returmengder til resirkulasjon. Du kan også bestille det nødvendige antallet returbokser som skal leveres direkte til lokalet ditt, og deretter bestille hentetidspunkt når boksene er fulle. 

Resirkuleringstjenesten er tilgjengelig for alt av forbruksmateriale til kontor- og produksjonsutskrift, inkludert merkene bizhub, AccurioPrint og AccurioPress.

Slik gjør du:

Slik gjør du:
Bærekraft
 1. Du registrerer deg på kontaktformularet for Clean Planet-programmet som går til vårt kundesenter.
 2. Vårt kundesenter tar kontakt med deg for å avtale hvilken returløsning som passer din bedrifts printvolum og antall skrivere og lokasjoner.
 3. Ved valg av returløsning med tekniker, vil du motta et sertifikat på at du er med i returordningen. 
 4. Leverer din bedrift mijørapport og trenger oversikt over alle bestillinger og reurnert mengde, er dette mulig ved valg av egen innlogging og selvbetjening i Clean Planet portalen, Sertifikat for deltagelse i returordningen utstedes automatisk fra portalen.

Clean Planet-programmet – resirkulering av forbruksmateriale

Clean Planet-programmet – resirkulering av forbruksmateriale

  Fordeler med Clean Planet:

  • Verdifullt bidrag til miljøvern
  • Reduksjon av avfall, vern av naturressurser
  • Garantert god resirkulering med den høyeste kvaliteten
  • I samsvar med dine miljømål
  • Sikrer omdømmet ditt som et ansvarlig selskap
  • Veldig enkelt og praktisk –krever lite innsats fra din side

[Error loading the WebPart 'TwoNewsWidget1' of type 'TwoNewsWidget']

Relaterte tjenester

Relaterte tjenester

Jeg har spørsmål rundt Clean Planet...

og vil kontaktes