AccurioPro Flux Ultimate

JOB TICKET-BASERT INNSENDING PÅ NETT DØGNET RUNDT


Programvaren AccurioPro Flux Ultimate byr på et stort utvalg av Web 2 Print-løsninger


Ønsker du bransjens beste Web 2 Print-programvare? Gå for det ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, den mest omfattende produktversjonen av AccurioPro Flux-pakken, byr på web-til-print-funksjonalitet med optimalisering og administrasjon av arbeidsflyt.


Den svært skalerbare programvarepakken AccurioPro Flux Ultimate byr på en rekke verktøy som lar deg organisere, automatisere og optimalisere hele arbeidsflyten.


Kombinasjonen av jobbinnsending på nett, betaling på nett og statussporing på nett i et enkelt profesjonelt nett-til-utskrifts-program gjør AccurioPro Flux Ultimate til den perfekte programvareverktøyet for alle leverandører av nettutskriftstjenester som har siit eget servermiljø.


Det mest avanserte Web 2 Print-programmet på markedet i dag

Det mest avanserte Web 2 Print-programmet på markedet i dag

Så hvordan kommer AccurioPro Flux Ultimate til å hjelpe bedriften med å få mest mulig ut av Web 2 Print? Det avanserte programmet byr på en rekke nettbaserte fordeler, deriblant enkel pålogging, skjemaer, jobbinnsending på nett, praktisk bestilling på nett, forhåndskontrollering, forskjellige arbeidsflyter, betaling på nett, nettbaserte tilbud, statussporing på nett, instrumentpanel-funksjon og varsler.


AccurioPro Flux Ultimate er den mest omfattende versjonen av AccurioPro Flux-pakken og har web-til-print-funksjonalitet med optimalisering og administrasjon av arbeidsflyt.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimates web-til-print-programvare lar deg laste opp inntil 300 ulike filformater til web-til-print-portalen, så kundene trenger ikke et bestemt konverteringsprogram. Og utskriftsleverandørene kan lage egne nettbutikker med et enkelt brukergrensesnitt, produkter og prislister for ulike brukergrupper og integrere eksterne regnskapsløsninger i arbeidsflyten.


Programvaren kan også kobles til regnskapsprogrammene Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) og PaperCut. Opptil 10 operatører kan arbeide samtidig på en sentral jobbliste, eksterne forhåndskontrollmotorer fikser PDF-problemer og unngår produksjonsfeil, og operatørene av utskriftsrommet kan redigere dokumenter på grunnlag av et bilde/raster og dermed utføre vanlig bilderedigering, som fjerning av flekker, skjevhetskorrigering, børsting, sletting, linje og utfylling.


Send en melding

Send en melding
Required form 'SoftwareContactForm' does not exist.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings