M-files: Digital håndtering av kontrakter

Få kontroll over kontrakter, avtaler og abonnement med M-files digital kontraktsystem


Digital kontrakthåndtering som en tjeneste. Alltid kontroll på kontraktene.


Å holde oversikten over bedriftens mange løpende tjenester, abonnementer og avtaler med underleverandører kan fort gå i ball, selv for etablerte bedrifter. Programvareverktøy som automatiserer og administrerer slike kjedelige rutineopppgaver er noe av det viktigste du kan investere i om dagen.

 

Har du noen gang glemt å avslutte, reforhandle eller fornye en avtale med leverandør eller kunde? I så fall er dette løsningen for deg. Gjennom automatiske arbeidsflyter vil glemte oppgaver være en saga blott. En kostnadseffektiv, skybasert og klar til bruk løsning for automatisering av avtaler og kontrakter. 

 

Digital Kontraktsstyring fra Konica Minolta plasserer kontraktene i kontekst med annen relevant informasjon som mail korrespondanse, leverandør/kunde informasjon, vilkår, dato og andre attributter som gjør det enkelt for brukeren å behandle, gjenfinne og håndtere kontrakter bedre. 

 

Konica Minolta tar en kundesentrisk tilnærming til digital kontraktshåndtering som tar hensyn til hvert enkelt bedrifts forretningsmiljø og arbeidsprosesser. Individuelt tilpassede kontraktstyringsløsninger er designet rundt kundens behov.

Med Konica Minoltas digitale kontraktshåndtering skannes hvert dokument og indekseres automatisk, og meddeler ansatte, fester og underskrivere. Alle kontrakter er lagret i en database, så alt er på ett sted. Alle vet hva som skjer. Fordelene med denne kontraktadministrasjonen inkluderer mindre menneskelige feil, versjonskontroll og raskere godkjenninger. All informasjonen du trenger vil være tilgjengelig med et tastetrykk - fra tekstsøk på hele innholdet i en kontrakt til analyser av kontraktsbetingelser, kontraktsverdi og parametere.SOMMERTILBUD KUN FOR VIP-kunder!

Styr unna uønskede dobbeltkjøp og automatiske fornyelser avkontrakter.

40 % RABATT PÅ INSTALLASJONSPAKKE!

M-files: Digital håndtering av kontrakter

M-files: Digital håndtering av kontrakter

Det er sannsynligvis ikke noe mer grunnleggende for virksomheten enn en kontrakt. Hvis finans er livsnerven i en organisasjon, er kontrakter et bindevev av tillit og forståelse som holder alt sammen. Likevel er dette et smertepunkt i mange bedrifter, da kontrakter forblir knyttet til utdaterte papirbaserte prosesser. Dette resulterer i:

 

  • Papirbaserte prosesser krever et fysisk arkiv som tar betydelig plass,
  • Dokumentsøk er tidkrevende
  • Det er umulig å opprettholde en betimelig og relevant oversikt
  • Kritiske frister eller avtaleperioder kan lett overses
  • Utilsiktede kontraktsforlengelser kan føre til at frister for avbestilling går glipp av, noe som kan føre til unødvendige kostnader og ekstra fleksibilitet
  • Feil håndtering kan føre til straff for manglende overholdelse, tapte muligheter og potensielt kostbare juridiske revisjoner

se også

se også

Slik får du kontroll over kontraktene

Mange fordeler med digital kontraktshåndtering

Mangler du oversikt over bedriftens dokumenter?

M-files dokumentsystem er løsningen for alle bedrifter som trenger oversikt, kontroll og orden over havet av data, informasjon og dokumenter. 

Kontakt oss for "orden i sysakene"
mfiles

 

Jeg er interessert!