Sikker print

Mer kontroll, lavere printkostnader

Spar tid, penger og ressurser med Konica Minolta


Uavhengig av bedriftens størrelse er det viktig å ha kontroll på utgiftene. Jo større organisasjonen er, desto mindre produktivt og mer energikrevende er det å holde øye med alle kostnader. Det kan være også være problematisk når det gjelder en tilsynelatende ubetydelig ting som print. Still deg selv dette spørsmålet: Vil du virkelig vite hvor mye du bruker på skanning, print og kopiering hver dag, uke, måned eller år?

Kan du ikke beregne printkostnadene? Ikke noe problem – du er ikke alene! Selv i dagens høyteknologiske verden synes et betydelig flertall av selskaper fortsatt det er vanskelig å få en faktabasert oversikt over de reelle kostnadene. Vet du ikke hvilke ansatte som har tilgang til infrastrukturen din, og hvor ofte de bruker den? Dette kan også være en viktig hindring for å senke printbudsjettet. Sikkerhetsløsninger for print gir deg den innsikten du trenger for å ta beslutninger basert på fakta, ikke følelser. De gjør det mulig for deg å overvåke printadferden til enkeltansatte, tilordne brukertilgangsrettigheter og optimalisere printinfrastrukturen slik at den passer organisasjonens unike behov.

Sikker print

Sikker print

Løsninger

Sikker print gir deg den informasjonen du trenger for å styre og optimalisere hele printmiljøet. Det gjør det mulig for deg å ligge et stort skritt foran konkurrentene ved å ta i bruk en løsning som er utviklet for å hjelpe deg med å løse problemer samtidig som du sparer tid, kostnader og innsats. 


Sikre printløsninger er enkle å få på plass. Grensesnittet er tydelig og lett å lære slik at du ikke trenger å bruke teknikere. Programvaren kan gi deg komplekse data rundt printvanene til teamet, begrense brukernes tilgang til visse funksjoner og er designet for å være utrolig brukervennlig.

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Ønsker du det siste innen produksjonsprintsystemer? Da har du funnet det! Konica Minoltas systemer for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Her finner du blant annet løsninger som gir revolusjonerende farge bildekvalitet og lynrask print. Velg også mellom mange komplekse alternativer for profesjonell etterbehandling. Du kan enkelt bygge opp printerparken med våre modeller. Du kan administrere digitalt innhold. Få toppmoderne måleinstrumenter. Eller utforsk enkelt annen programvare for å oppnå den optimale arbeidsflyten for ditt behov. Dette helt uavhengig av størrelsen på bedriften din og hva den spesialiserer seg på.

Digitale løsninger
software icon
YSoft SafeQ

YSoft SafeQ er et serverbasert administrasjonssystem for print med en avansert samling av nyskapende funksjoner som er utformet for å gi deg kontroll over printmiljøet, gjøre det mulig for deg å ta faktabaserte beslutninger, redusere printbudsjettet og minimere påvirkningen på miljøet. Med YSoft SafeQ kan du gjøre dine utskrifter mer kostnadseffektive og sikrere. Med denne løsningen kan du tilordne tilgangsrettigheter, holde øye med de ansattes utskriftsadferd og redusere risikoen for at uautorisert personale får tilgang til konfidensielle data.

IT-tjenester
service icon
Vi er her for deg

Våre erfarne support spesialister kan hjelpe deg å svare på spørsmål du måtte ha. De kan også vise deg hvordan du bruker produktene. Tjenestene våre har et servicesystem som er utviklet slik at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester. Blant annet optimaliserte utskriftstjenester, implementering av maskinvare- og programvare, administrering av arbeidsflyt for redusert dokumentforbruk og smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Bruk av sikre utskriftsløsninger gjør det mulig for deg å optimalisere utskriftsmiljøet. Du kan forenkle arbeidsflyten og finne ut hvilke multifunksjonsenheter som brukes oftest, det gir deg et mye klarere bilde av bedriftens behov. Med sikker utskrift, kan du umiddelbart redusere kostnader ved å kreve at brukerne identifiserer seg når de ønsker å skrive ut, skanne eller kopiere et dokument.

Du kan bestemme deg for å tilby kundene en betalt utskriftstjeneste (slik at det blir raskt og enkelt å spore deres handlinger og beregne nøyaktige kostnader), bruke ID-kort eller PIN-koder for å sikre at kundene er betalingsdyktige, overvåke utskriftsvanene til dine ansatte og generere ferdige, justerbare og tydelige rapporter som dekker alle dine MFP-operasjoner. Du kan også benytte omfattende regnskap for å ta hensyn til eventuelle utskrifter og kopiering utført i et bestemt prosjekt, oppsummere kostnaden raskt og enkelt og ta dette med i prosjektet.

Du kan også redusere kostnadene ytterligere ved å bruke rapporter som tydelig viser hvordan begrenset utskrift virker inn på naturen for å oppfordre ansatte til å ikke skrive ut dokumenter unødvendig. Med Konica Minolta kan du gjøre utskrift sikrere, enklere og mer avansert enn noensinne. 

   

   

Tilpasningsikon

Bedre dokumentsikkerhet

Teknologiikon

Databasert printrevisjon

Produktivitetsikon

Lavere infrastrukturkostnader

Printikon

Ingen printerdrivere nødvendig

Brukervennlighetsikon

Sikre arbeidsflyter

IT-sikkerhet til bedrifter

Vi dekker dine behov for IT-sikkerhet

Vi dekker alle sikkerhetsbehov

IT-sikkerheten er en prioritet i mange norske bedrifter, og det med god grunn. Risikoen for datainnbrudd er høyere enn noen gang.