Sikkert printmiljø

Sikkerheten kommer alltid først

Printsikkerhet


I alle selskaper behandler de ansatte enorme mengder informasjon hver dag – og mye av denne informasjonen er selvfølgelig konfidensiell. Dokumenter, personlige data, adresser, budsjetter, planer, modeller og utallige andre ressurser printes, kopieres og skannes hver time i kommersielle organisasjoner i alle former og størrelser. Uten pålitelig sikkerhet er det stor risiko for at slike sensitive data kommer i uautoriserte hender.

Konsekvensene av dette (kopiering og distribuering av fremtidige planer og modeller til konkurrerende selskaper, salg av personlige data og avsløring av budsjettert) er potensielt katastrofale.

printsikkerhet

printsikkerhet

Sikkerheten kommer alltid først

Datasikkerhet er i dag ett av de viktigste aspektene ved driften av en vellykket og pålitelig virksomhet. En eller to små sprekker i selskapets "sikkerhetsrustning" kan føre til at konfidensielle data blir eksponert, og til at ditt omdømme i bransjen blir ødelagt. Konica Minolta leverer sikre printere til kundene som garantert ikke svikter dem, samt en rekke svært pålitelige standardløsninger. Registrering og forebygging av sikkerhetsbrudd hjelper selskapene med å forhindre økonomisk tap og tap av omdømme på både bedrifts- og individnivå. 

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Det fleste Konica Minolta-printere er utstyrt med HDD og svært pålitelige sikkerhetsmekanismer, for å sikre at konfidensielle data og annen sensitiv informasjon er beskyttet til enhver tid. Konica Minolta leverer høyeste sikkerhetsnivå med ISO 15408 Common Criteria-sertifisering.

Digitale løsninger
software icon
Software fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene digitalisering fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger. I tillegg kan du ta i bruk avanserte sikkerhetsløsninger for å sikre at sensitive dokumenter ikke havner i feile hender, pluss mye mer.

IT-tjenester
service icon
bizhub SECURE

Konica Minolta har utviklet bizhub SECURE for å gi kundene de ressursene som kreves for å beskytte all informasjon på bizhub printerens interne harddisk. Når kundens spesifikke behov er fastsatt, konfigurerer Konica Minolta et utvalg av printerens sikkerhetsfunksjoner, og sikrer på denne måten alle data, dokumenter og informasjon relatert til printeren.

IT-sikkerhet til bedrifter

Vi dekker dine behov for IT-sikkerhet

Vi dekker alle sikkerhetsbehov

IT-sikkerheten er en prioritet i mange norske bedrifter, og det med god grunn. Risikoen for datainnbrudd er høyere enn noen gang.

Ikke gjør tabben med å neglisjere sikkerhetsutfordringer knyttet til multifunksjonsprintere. Hvis en printer er tilgjengelig for et bredt utvalg av ulike brukere (inkludert ansatte, besøkende og entreprenører), øker risikoen for datalekkasje. Konica Minolta tilbyr løsninger som kombinerer rask tilgang til alle printerens funksjoner med muligheten til å kontrollere tilgangsrettigheter til ansatte. Dette sikrer at konfidensielle data ikke blir tilgjengelige for besøkende eller uautorisert personale. Konica Minolta-systemene er sikre, fleksible og brukervennlige til enhver tid, slik at du er den som har kontroll. 


Med Konica Minolta vet du at du implementerer de riktige datasikkerhetspolicyene, og kan sikre at nykopierte konfidensielle dokumenter som ligger i printerens utskuff eller filer som er lagret på harddisken til en printer, ikke kommer i gale hender. Med det omfattende utvalget av sikkerhetstiltak som tilbys av Konica Minolta, kan du garantere sikkerheten til dokumenter og data.

Våre printere er designet for å integreres i nettverksmiljøer, og sikrer multifunksjonsprinterens behov for å overholde strenge sikkerhetsstandarder, og potensielle sikkerhetslekkasjer utelukkes ved hjelp av nettverkstilkobling. Alt dette gjør at du kan dra nytte av de mange måtene Konica Minolta beskytter dine data på og begrenser tilgang til konfidensiell informasjon.

   

   

Teknologiikon

Fakslinjesikkerhet

Brukervennlighetsikon

Porter og protokoller sikret av administrator

Tilpasningsikon

S/MIME-kryptering

Produktivitetsikon

SMTP-godkjenning

Mobilitetsfunksjonsikon

Brukergodkjenningsmetoder