Konica Minolta MarketPlace

Se mulighetene med Konica Minolta Marketplace

Konica Minolta Marketplace

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Hva med å gjøre multifunksjonprinteren din enda smartere?


Enten du er en eier i et mindre selskap eller konsernsjef i en internasjonal bedrift, vil du nesten helt sikkert kjenne til at enkelte oppgaver rett og slett er uunngåelige for å få det daglige kontorarbeid til å fungere effektivt. Å ikke utføre disse oppgavene, kan føre til unødvendige forsinkelser, skape forstyrrelser store og små samt påvirke firmaets arbeidsflyt. Summen av dette fører til bortkastet tid for dine ansatte - og bortkastede penger for deg.


Heldigvis har det nå kommet smarte dedikerte løsninger til din unsetning. Konica Minolta Marketplace vil forandre måten teamet ditt utfører mindre kontoroppgaver. Akkurat som smarttelefoner kan bli omdannet til spesialiserte enheter ved å installere apper, har en multifunksjonsprinter (MFP) potensiell funksjonalitet for å bli enda smartere. Apper for skann direkte inn i for eksempel OneDrive for business, SharePoint Online og Google Drive kan lastes inn på printeren og gjøre dialogen med disse lett som en plett.


Test ut våre apper nå ved å gå inn på Konica Minolta MarketPlace og laste inn demo-versjoner for testing i 30 dager!


Konica Minolta MarketPlace - effektiviser kontoret

Du vil ha smarte og nyttige tilleggsfunksjoner for å forenkle kontorlivet ditt? Men du vil ikke investere store mengder tid og penger i nye, sofistikerte programvareløsninger, noe som medfører omfattende vedlikehold og oppdateringer? Med andre ord: Du vil bare betale for funksjonalitet du virkelig trenger. Konica Minolta MarketPlace er laget for å forbedre din MFP med flere funksjoner - smart og øyeblikkelig.

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre
Marketplace thumbnail

 

Send en melding om du vil vite mer om MarketPlace.