OM KONICA MINOLTA

 

Våre verdier

Disse seks verdiene oppsummerer det vi tror på. De representerer vårt DNA, og definerer hvordan vi jobber og skaper relasjoner med våre partnere.

Vår historie

Den 140 år gamle oppstartsbedriften

Forvandling er alt vi gjør – ta en nærmere titt på historien vår.

Dette kan vi tilby degIT-partner for bedrifter

Konica Minolta tilbyr IT-løsninger som forenkler IT hverdagen til bedrifter. Få mer oversikt, bedre kontroll på kostnadene og sikkerheten i bedriften din. 


Print og digitale løsninger

Bedrifter står i dag ovenfor en del utfordringer hvor Konica Minolta kan hjelpe. For eksempel ønsker du kanskje å redusere drifts- og administrasjonskostnader samtidig som du vil at bedriftens dokumenter og informasjon skal håndteres på en trygg og effektiv måte. Vår profesjonelle portefølje omfatter alt fra digitale dokumentsystemer til multifunksjonelle printere, som sikrer at du jobber kostnadseffektivt og smart.

Konica Minolta tilbyr bedrifter digitale dokumentsystemer. Digitalisering sikrer deg og din bedrift suksess på kontoret og lar deg bekymringsfritt jobbe der du er. Våre ekspertråd og tjenester bidrar til å skape en moderne og digital arbeidsplass.
 


Produksjonsprint

Kommersiell print i bedrifter og profesjonelle printtjenester har utviklet seg kraftig, særlig innen digitaltrykk.
Konica Minolta tilbyr de nyeste utskriftsløsningene, og du kan velge blant en rekke maskiner, tjenester og tilbehør som hjelper deg med å skape suksess og gode salgstall.

Når det gjelder profesjonell Inkjet har vi et stort utvalg av industrielle produkter, for eksempel printerhoder, printere for tekstil og etikettmaskiner.