Print på alle kontorer

Eller i alle land og på alle kontinenter

Print fra flere steder


Alle bedrifter har individuelle utfordringer. Uansett om du leder et internasjonalt selskap eller en mellomstor bedrift, sliter du sannsynligvis med å øke de ansattes produktivitet. Det kan være en utfordrende oppgave å holde denne på et konstant høyt nivå. Det krever helhetlig tenkning og en helhetlig løsning som er spesielt designet for å dekke hvert enkelt kontor og printer i virksomheten. Konica Minolta har den komplette løsningen for din virksomhet.

Print fra flere steder er akkurat det det høres ut som. Frihet til å ta print og kopier av dokumenter uavhengig av hvor du befinner deg. Dette kan oppnås ved å koble sammen alle printerne. Arbeidshverdagen vil bli mer effektiv og fleksibel, og det blir lettere å holde tritt med konkurrentene, samtidig som man oppfyller forventningene til selv de mest krevende kundene.

Systemet lar deg administrere hele printmiljøet sentralt. På den måten kan nødvendige filer sendes fra ett sted til et annet i løpet av sekunder under for eksempel et hastemøte. Printjobber kan sendes fra hvor som helst på jorden, og nødvendige data overføres raskt og enkelt. Det reduserer tiden det tar å skrive unødvendig e-poster betydelig. Forbedre samarbeid og få raskere kommunikasjon med print fra flere steder.

Løsning

Løsning

Print fra flere steder

YSoft SafeQ Print Management Suite er et skalerbart og fleksibelt sett med moduler for effektivt printmiljø. Pakken lar deg velge fra et bredt utvalg av komponenter for å lage en løsning som er perfekt tilpasset dine forretningsbehov. Ysoft SafeQ-moduler kan brukes til å sende inn og slippe til printjobber over hele verden og lage printrapporter med grafer og tabeller. Den gjør ditt printmiljø sikrere enn noensinne, forhåndsdefinerer skannedestinasjoner, begrenser uautorisert tilgang til konfidensielle dokumenter og sparer penger med individuelle printregler.

Hardware
hardware icon
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt. Det finnes flere alternativer for profesjonell etterbehandling som oppfyller komplekse jobbspesifikasjoner pluss mye mer. Uavhengig av bedriftens størrelse og spesialiseringsområde kan man bygge opp printinfrastrukturen, administrere digitalt innhold og konfigurere toppmoderne måleinstrumenter med våre printere. Man kan også utforske andre løsninger som er utviklet for å endre arbeidsflyten.

Digitale løsninger
software icon
SafeQ Print Management Suite

SafeQ-programvaren består av et bredt utvalg av modulbaserte tjenester med fleksible alternativer for lisensiering. Du står fritt til å velge bare de modulene som er nyttige for deg. På denne måten kan du redusere brukskostnadene betydelig fordi du ikke betaler for funksjoner du ikke bruker. Ysoft SafeQ Print Management Suite er en sentralisert utskriftsprogramvare for små bedrifter og globale selskaper som passer som hånd i hanske.

IT-tjenester
service icon
Vi er alltid tilgjengelig

Våre spesialister kan svare på alle spørsmål og vise deg hvordan du skal bruke produktet. Tjenestene våre har et støttesystem som er utviklet for at du og bedriften skal få fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Print på alle kontorer

Print på alle kontorer

Få full kontroll på printmiljøet

Print fra flere steder er en kraftig funksjon for bedrifter som ønsker å oppnå større fleksibilitet og raskere personalkommunikasjon. Det er ikke nødvendig med manuelle filoverføringer eller tidkrevende e-postkommunikasjon: Konica Minoltas printserver lar deg sende et dokument til print på et sted, samtidig som du mottar en kopi på et annet. Du kan dra nytte av sentral administrasjon, slik at du ikke lenger blir begrenset i å nå målet ditt. 


Med strømlinjeformet arbeidsflyt og bruk av mobilprint kan du frigjøre deg fra begrensningen av å bare sende jobber fra kontoret. Ta tak i hastesaker fra hjemmet, treningsstudioet, kafeen eller andre steder, og lever nødvendige filer til hvilken som helst tilkoblet printer i løpet av sekunder. 


Print fra flere steder er ikke bare en enkel løsning for økt produktivitet. Det er også en betryggende og sikker løsning. Det gjør det mulig for deg å sikre at konfidensielle selskapsfiler ikke er tilgjengelige for eller kan kopieres av uautorisert personell. Du kan tilordne PIN-kode, brukernavn, passord eller ID til hver enkelt ansatt som har tilgang til å bruke printinfrastrukturen. Du kan kontrollere mengden papir som brukes. Analysere printvanene til ansatte ved hjelp av langsiktige data som rapporteres i transparente grafer og tabeller. 

Print fra flere steder

Print fra flere steder

Sentral administrasjon

Sentral administrasjon

Økt sikkerhet

Økt sikkerhet

Mobilprint

Mobilprint

Web til print

Web til print

Rask og effektiv printserver

Rask og effektiv printserver 

Ta kontakt

Ta kontakt

Kontakt oss for mer informasjon

Velg printløsningen som dekker ditt behov i din bedrift. Bla gjennom Konica Minoltas brede utvalg av administrerte printtjenester, og få kontroll på printbudsjettet og produktiviteten til de ansatte. Er du ikke sikker på hvilken løsning som passer best for din bedrift? Eller har du en rekke ulike utfordringer som må tas hensyn til, for eksempel sikkerhet, administrasjon av infrastruktur eller mobilprint? Fortell oss nøyaktig hva dine behov er, så forklarer vi deg nøyaktig hvordan vi kan dekke dem. 

Send en melding

Send en melding
Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings