Bli kjent med og ta i bruk bizhub-printeren raskt og effektivt

Start din iTraining!

Start din iTraining!

Uansett hvilke endringer på eller tillegg til rutinene på kontoret, så kan du sikre kontinuerlig produktivitet og effektivitet ved å implementere endringene og lære å håndtere ny teknologi så raskt som mulig. Konica Minolta forstår dette og gir den beste hjelpen med nettplattformen iTraining.


iTraining hjelper deg med å bli kjent med og bruke bizhub-enheten raskt og effektivt og introduserer og forklarer grunnleggende produktegenskaper og -funksjoner i videosekvenser som er lettforståelige. Oppdag enhetens funksjoner gradvis – når som helst og så ofte du vil. Du får til og med tilgang til opplæringen med nettbrettet eller smarttelefonen.

se flere løsninger for bedriften din

se flere løsninger for bedriften din

Send en melding

Send en melding

Send en melding om du ønsker mer informasjon om iTraining.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings