Vi mottar pris: "Outstanding Achievement in Innovation” for Workplace Hub

| 10 desember 2019

Konica Minolta har mottatt den prestisjetunge Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) for “Outstanding Achievement in Innovation” for Workplace Hub.

Buyers Lab uttalte dette om IT-plattformen Workplace Hub: “Det er ikke ofte det kommer et virkelig banebrytende produkt på markedet, men Konica Minoltas Workplace Hub er nettopp en slik innovasjon.


Målet om å være IT-hjertet til et lite kontor, filial, avdeling eller der det kreves en plattform for data og IT, med selskapets 24/7 sikkerhetskontroll, resulterer i et fullt administrert IT-miljø. 


Workplace Hub revolusjonerer. Bare se her.


Se her for fullstendig pressemelding.


Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.