Quocirca utnevner Konica Minolta til "leder" innen printsikkerhet

| 11 januar 2022

Siste rapport definerer ledende leverandører og fremhever viktigheten av utskriftssikkerhet for organisasjoner av alle størrelser

I sin siste rapport 'The Print Security Landscape, 2022'[1] har industrianalytiker Quocirca klassifisert Konica Minolta som en 'leder' innen utskriftssikkerhet, på grunn av sin omfattende produktportefølje og ekspertise: «Quocirca mener at utover dets tradisjonelle utskriftssikkerhetstilbud, Konica Minoltas dype ekspertise på tvers av IT-tjenester skiller den sterkt fra noen av sine nøkkelkonkurrenter, spesielt i SMB-markedet.» Samtidig understreker rapporten viktigheten av utskriftssikkerhet for de fleste organisasjoner, og bemerker at to tredjedeler av organisasjonene som ble spurt for rapporten er satt til å øke budsjettene sine på dette området.Quocirca anser Konica Minolta som en leder innen utskriftssikkerhet, blant en utvalgt gruppe leverandører "med en sterk strategisk visjon og et omfattende produkt- og tjenestetilbud for utskriftssikkerhet". 
 
En "One Stop Shop": En standardisert flåte fra en MPS-leverandør øker utskriftssikkerheten
I følge rapporten har 68 % av organisasjonene opplevd tap av data på grunn av usikker utskriftspraksis de siste 12 månedene. Disse datatapene koster organisasjoner et estimert gjennomsnitt på mer enn £632 000 (~ 758 160 Euro[2] per brudd. Det er slående at 73 % av selskapene som driver en blandet skriverflåte rapporterte datainnbrudd, sammenlignet med bare 58 % av selskapene med en standardisert flåte. skriverflåte. Derfor kan, ifølge Quocirca, en overgang til en administrert flåte med én leverandør for å bedre kontrollere datasikkerheten være nyttig. Denne relevansen forsterkes ytterligere når man ser at, ifølge Quocircas studie, 84 % av selskapene som bruker en MPS er mest sikre på utskriftssikkerheten, sammenlignet med bare 49 % for ikke-MPS-brukere.

I følge Quocirca demonstrerer dette hvordan MPS kan hjelpe organisasjoner med å redusere risiko og inngi tillit til deres sikkerhetsstilling. Konica Minolta er i stand til å tilby en "one stop shop" av løsninger for sikker utskrift. Den digitale arbeidsplassleverandøren tilbyr omfattende administrerte utskriftstjenester fra rådgivning, implementering og vedlikehold av Konica Minolta MFP-er til programvareløsninger som gir sikkerhet og effektivitet til utskrift.
 
For eksempel kommer MFP-er av bizhub i-Series med det valgfrie antivirussystemet BitDefender. Sikkerhetstester utført av NTT DATA har ikke oppdaget noen sårbarhet og bevist den høye sikkerheten til Konica Minolta-enheter. Den skybaserte løsningen Shield Guard, som ble lansert i februar 2022, tilbyr ekstern MFP-sikkerhetsovervåking og -administrasjon, gir automatiske varsler og utbedring og lar organisasjoner kontrollere sikkerhetsstatusen til flere MFPer fra hvor som helst. Shield Guard fungerer unødvendig med Konica Minoltas bizhub SECURE-portefølje, som tilbyr tre forskjellige servicenivåer for hver enkelt bedrifts behov.
 
Printsikkerhet: Et sentralt tema for IT-beslutningstakere i 2022
Alt i alt understreker den siste Quocirca-rapporten den høye betydningen av utskriftssikkerhet for organisasjoner. Så mange som 70 % av de spurte IT-beslutningstakerne forventer å øke kostnadene for utskriftssikkerhet i 2022. "Konica Minolta vil forbli den foretrukne partneren for organisasjoner og implementering og administrasjon av deres sikre utskriftsmiljø," konkluderer Olaf Lorenz. "Og med våre optimaliserte utskriftstjenester avlaster Konica Minolta organisasjonen fra å administrere utskriftsmiljøet og lar dem fokusere på kjernevirksomheten."


[1] Quocirca, 2022: The Print Security Landscape, 2022. Securing the remote and hybrid workforce,  https://quocirca.com/quocirca-print-security-landscape-2022/
[2] As per 11 January 2022


 

The Quocirca Print Security Landscape 2022

Last ned her
Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

Kontakt oss

Kontakt oss

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development, Corporate Communications

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337