Konica Minolta er nå Microsoft Global Managed Partner

| 23 mars 2021

Skal fremskynde digitaliseringen for Konica Minoltas kunder.


Statusen som "Microsoft Global Managed Partner" forsterker Konica Minoltas IT-satsning med utvikede, bransjespesifikke løsninger og tjenester og ved å levere skytjenester og IT-løsninger for den digitale arbeidsplassen til små og mellomstore bedrifter (SMB).
 
- Vi er glade for å samarbeide med Konica Minolta på globalt nivå for å følge deres vekst innen IT og for å frigjøre mulighetene for digital transformasjon for deres kunder," sier Casey McGee, visepresident, ISV-salg hos Microsoft. - Microsoft Cloud er unikt posisjonert for å tilby en bredde av bransjeledende tjenester og produkter som kan bidra til økt digitalisering.
 
Microsoft-baserte applikasjoner passer perfekt inn i infrastrukturen som små- og mellomstore bedrifter vanligvis bruker. Konica Minoltas gode kundesamarbeid, kombinert med smarte tjenester fra Microsoft, skaper en fordel for Konica Minoltas kunder- spesielt for de innen SMB-segmentet. I tillegg har Konica Minolta utviklet en rekke egne applikasjoner, løsninger og tjenester basert på Microsofts skytjenester for å dekke et bredt spekter av kundebehov i SMB-sektoren.
 

 
 


quotation marks

Med mer enn 90% av kundene våre som kjører på Microsoft-teknologi, kan vi sikre at våre Microsoft-baserte applikasjoner passer perfekt inn i infrastrukturen som vanligvis finnes hos våre små og mellomstore kunder

Jaromir Sponar

Manager, Microsoft MVP, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.