Konica Minolta er nå Microsoft Global Managed Partner

| 23 mars 2021

Skal fremskynde digitaliseringen for Konica Minoltas kunder.


Statusen som "Microsoft Global Managed Partner" forsterker Konica Minoltas IT-satsning med utvikede, bransjespesifikke løsninger og tjenester og ved å levere skytjenester og IT-løsninger for den digitale arbeidsplassen til små og mellomstore bedrifter (SMB).
 
- Vi er glade for å samarbeide med Konica Minolta på globalt nivå for å følge deres vekst innen IT og for å frigjøre mulighetene for digital transformasjon for deres kunder," sier Casey McGee, visepresident, ISV-salg hos Microsoft. - Microsoft Cloud er unikt posisjonert for å tilby en bredde av bransjeledende tjenester og produkter som kan bidra til økt digitalisering.
 
Microsoft-baserte applikasjoner passer perfekt inn i infrastrukturen som små- og mellomstore bedrifter vanligvis bruker. Konica Minoltas gode kundesamarbeid, kombinert med smarte tjenester fra Microsoft, skaper en fordel for Konica Minoltas kunder- spesielt for de innen SMB-segmentet. I tillegg har Konica Minolta utviklet en rekke egne applikasjoner, løsninger og tjenester basert på Microsofts skytjenester for å dekke et bredt spekter av kundebehov i SMB-sektoren.
 

 
 

quotation marks

Med mer enn 90% av kundene våre som kjører på Microsoft-teknologi, kan vi sikre at våre Microsoft-baserte applikasjoner passer perfekt inn i infrastrukturen som vanligvis finnes hos våre små og mellomstore kunder

Jaromir Sponar

Manager, Microsoft MVP, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Konica Minolta lanserer neste generasjon av bizhub i-Series multifunksjonsprintere

Konica Minolta Business Solutions Europe har i dag avslørt etterfølgerne til sine prisbelønte bizhub i-Series MFP-er (multifunksjonsprintere) og SFP-er (enkelfunksjonsprintere). Den omfattende nye serien med 21 modeller (syv...