Mental Helse får Konica Minoltas julegave

Oslo | 7 desember 2020

Konica Minolta gir i år vår julegave til organisasjonen Mental Helse.

Fokus på psykisk helse.


Begrunnelse:


Mental Helse arbeider for økt åpenhet, forebygging av psykiske helseplager og et bedre helsetilbud. 
 
 
- I år er det ekstra viktigere enn noen gang å støtte en organisasjon som jobber for et godt psykisk helsetilbud, sier markedssjef i Konica Minolta, Rolf-Gunnar Solhaug. -  Mange sliter med tunge tanker og ensomhet som en følge av Covid-19, og vi ønsker derfor å bidra til forebygging og behandling av psykiske helseplager. 


Her kan du lese mer om hva Mental Helse jobber med: https://mentalhelse.no/vart-arbeid
 
Om julegaven:

Konica Minolta Norge har som tradisjon å gi et økonomisk bidrag til en veldedig organisasjon hvert år. Tidligere mottakere er blant annet Kreftforeningen, Redd barna og Stine Sofie-stiftelsen, for å nevne noen. I tillegg har medarbeidere på vårt hovedkontor de siste årene samlet inn gaver til Fattighuset i Oslo.
 
Vi ønsker alle en riktig god jul og ikke minst et strålende nytt år!
 

 


Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.