Møklegaard Print Shop AS signerte med Konica Minolta på Sign, Print & Pack

Oslo | 3 oktober 2018

Øker kapasiteten innen digitaltrykk

Messesuksess: Konica Minolta hadde stor suksess på Sign, Print & Pack. De kan melde om mye besøk og interesse på standen, hvor etikettproduksjon, storformat og selvfølgelig digitaltrykk ble presentert. For ikke å glemme hopplandslaget som skapte god stemning med VR-briller og «Hopp i kollen».


Ekstra stas var det likevel at Møklegaard Print Shop AS tok turen til messen for å signere kjøp av AccurioPress C6100.

En fornøyd salgssjef i Konica Minolta, Roger Wiig, sier: - Alltid stas å inngå nye samarbeid. Vi vet at Møklegaard Print Shop garantert blir fornøyd med denne produksjonsmaskinen. Tilbakemeldinger fra andre trykkerier som har satset på digitaltrykk fra Konica Minolta er svært positive. De melder om problemfri kjøring og fantastiske resultater. AccurioPress C6100 sikrer stabil fargeføring og tosidig pasning gjennom hele opplaget. I tillegg fikser maskinen problemer som striper, flekker og andre ujevnheter. Ikke rart kundene er fornøyde.


Satser på digitaltrykk

Møklegaard Print Shop AS er en totalleverandør av grafisk produksjon og en betydelig aktør innen grafisk bransje i Østfold. Daglig leder Morten Tindlund har i den siste tiden sett et behov for å øke kapasiteten innen digitaltrykk: - Etter nøye vurdering av ulike alternativer, bestemte vi oss for Konica Minolta AccurioPress C6100. Han fortsetter: - Vi evaluerte parametere som produktivitet, kvalitet og servicegrad nøye før vi tok en beslutning. God kompetanse og kvalitet i serviceleddet er særlig viktig for oss, vi er helt avhengig av en høy oppetid på våre produksjonsmaskiner. Dette føler vi vil bli godt ivaretatt med Konica Minoltas printteknologi og servicekompetanse. Med AccurioPress C6100 som leverer 100 sider i minuttet på et bredt spekter av media opp til 400 gsm, er vi nå klare til levere enda flere trykksaker av en høy kvalitet, avslutter Morten Tindlund.