Konica Minolta anerkjent som ledende innen utskriftssikkerhet

| 9 mai 2023

Konica Minolta har blitt anerkjent som "en leder" innen utskriftssikkerhet av det globale markedsinnsikts- og forskningsselskapet Quocirca, med sin robuste maskinvare- og programvaresikkerhet og en "bred tilnærming" som leverer en komplett tjeneste innen cybersikkerhet. Dette er nevnt som Konica Minoltas styrker i forskningsfirmaets "The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape".


Ved å posisjonere Konica Minolta som "en leder", anerkjenner Quocirca at selskapet har en sterk strategisk visjon og et omfattende produkt- og tjenestetilbud innen utskriftssikkerhet. I Quocircas 2023-evaluering av markedet for utskriftssikkerhet anerkjennes Konica Minoltas sikkerhetsportefølje for å spenne over utskrifts- og dokumentsikkerhet på tvers av MFP-porteføljen og IT-sikkerhetstjenester, samt videosikkerhet, samsvar og risikostyring.
 

Quocirca Print Security Landscape 2023 rapport

Read more
Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

Kontakt oss

Kontakt oss

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337