Konica Minolta i Europa oppnår alle de seks Microsoft Cloud Solutions Partner-utmerkelsene

| 20 juni 2023

En pålitelig partner for digital transformasjon

Konica Minolta Business Solutions Europe og 21 av selskapets datterselskaper har oppnådd alle de seks Microsoft Cloud Solutions Partner-betegnelsene, noe som understreker selskapets omfattende kompetanse på tvers av alle Microsoft Cloud Solutions-områdene.


Etter omstruktureringen av Microsofts partnerprogram i 2022, som tar sikte på å fremheve organisasjoner med dokumentert erfaring for å veilede kunder gjennom skyreisen, tilpasset Konica Minolta i Europa seg raskt. Selskapet sikret seg alle de seks tilgjengelige Solutions Partner-betegnelsene og viste dermed sin ekspertise innen data og AI (Azure), digital og app-innovasjon (Azure), infrastruktur (Azure), moderne arbeid, sikkerhet og forretningsapplikasjoner.
 

quotation marks

Det er en viktig milepæl for teamet vårt at vi har oppnådd alle seks utmerkelsene, noe som viser bredden i vår ekspertise og vårt engasjement for å hjelpe organisasjoner med å fremskynde den digitale transformasjonen. Hver utnevnelse er et bevis på teamets flid, engasjement for kontinuerlig læring og selskapets dokumenterte suksess med å levere gode resultater for kundene våre.

Norihisa Takayama

Executive Director DX, Konica Minolta Business Solutions Europe

For å bli utnevnt til Microsoft Solutions Partner må man oppfylle strenge krav til kompetanse (teknisk dyktighet), ytelse (antall kunder) og kundesuksess (distribusjonsresultater). "At vi har fått disse utmerkelsene, er et bevis på teamets engasjement for å oppnå fremragende resultater", fortsetter Norihisa Takayama.
 
quotation marks

Disse merkene fungerer som kvalitetsmarkører som hjelper kundene med å identifisere de beste teknologipartnerne for deres behov. Kunder som velger Konica Minolta i Europa, kan forvente innovative forretningsløsninger fra en fullservicepartner med dokumentert ekspertise på tvers av hele Microsoft Cloud.

Julie Sanford

Vice President, GTM, Programs, & Experiences at Microsoft

Med lanseringen av Workplace One, Konica Minoltas Microsoft 365-relaterte administrerte IT-tjeneste, bekrefter selskapet sitt engasjement for digital transformasjon. Workplace One er en omfattende løsning som tilbyr et administrert Microsoft 365-miljø, administrerte sikkerhetskopieringstjenester, proaktiv fjernovervåking og implementering av Microsofts skytjenester - alt sammen for å forenkle IT-driften og gi kundene en sømløs opplevelse av den digitale arbeidsplassen.
 
Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

Kontakt oss

Kontakt oss

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337