AccurioLabel 400, en firefargers etikettpresse som også tilbyr hvite toner

| 1 desember 2022

Så å si samtidig som man sendte maskin nummer 1000 ut på markedet, presenterte man det nye tilskuddet i AccurioLabel-serien ved et event i Madrid: AccurioLabel 400, en firefargers presse som også tilbyr hvite toner.


Den første offentlige presentasjonen av AccurioLabel 400 fant sted på Konica Minoltas European Labels & Packaging Exhibition i Madrid. Den offisielle salgsstarten er planlagt i første kvartal 2023.

Nordemballage på stedet i Madrid

Nord Emballage, et spesialmagasin for emballasjemarkedet, var til stede på enhetens lanseringsarrangement i Madrid.

Les artikkelen

Les hele pressemeldingen

Konica Minolta tror den kan vinne betydelige markedsandeler med AccurioLabel 400, som har en svært konkurransedyktig total eierkostnad.

Les mer
Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.