Nyheter

Pressekontakt

Rolf-Gunnar Solhaug, Nordic Marketing Director
rolf-gunnar.solhaug@konicaminolta.no
Konica Minolta kjøper Bayonetts skyplattform

Kjøper en av Norges beste skytjenester

Oslo | 30. apr 2019

Konica Minolta offentliggjør at de kjøper og overdrar HydraCloud, skyplattformen til Bayonette. Kjøpet omfatter know-how, ansatte og plattform, og setter Konica Minolta i stand til å levere et komplett tjenestetilbud til kunder over hele landet gjennom sin landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon. Inkludert i oppkjøpet er HydraClouds kundeportefølje som består av store norske selskaper.

konica minolta et bærekraftig selskap

Listet som et av verdens 100 mest bærekraftige selskaper

Oslo | 24. jan 2019

Konica Minolta (Konica Minolta Inc.) er listet i "2019 Global 100" over de 100 mest bærekraftige selskaper i verden. Dette ble offentliggjort i forbindelse med den årlige konferansen World Economic Forum (WEF), som finner sted i Davos fra 22. til 25. januar. Dette er andre gang Konica Minolta inkluderes i den prestisjetunge Global 100-listen. Første gang var i 2011.

konica minolta sign print og pack

Møklegaard Print Shop AS signerte med Konica Minolta på Sign, Print & Pack

Oslo | 03. okt 2018

Messesuksess: Konica Minolta hadde stor suksess på Sign, Print & Pack. De kan melde om mye besøk og interesse på standen, hvor etikettproduksjon, storformat og selvfølgelig digitaltrykk ble presentert. For ikke å glemme hopplandslaget som skapte god stemning med VR-briller og «Hopp i kollen».

wiersholm velger it-tjenester fra konica minolta

Wiersholm velger Facility Management-tjenester fra Konica Minolta

Oslo | 22. jun 2018

Konica Minolta Business Solutions Norway as og Advokatfirmaet Wiersholm har inngått avtale om Facility Management- tjeneste, som gjelder drifting og utvikling av printsenteret hos advokatfirmaet og tilhørende vedlikeholds- og markedsoppgaver.