Nyheter

Pressekontakt

Rolf-Gunnar Solhaug, Nordic Marketing Director
rolf-gunnar.solhaug@konicaminolta.no
Konica Minolta kjøper Bayonetts skyplattform

Kjøper en av Norges beste skytjenester

Oslo | 30. apr 2019

Konica Minolta offentliggjør at de kjøper og overdrar HydraCloud, skyplattformen til Bayonette. Kjøpet omfatter know-how, ansatte og plattform, og setter Konica Minolta i stand til å levere et komplett tjenestetilbud til kunder over hele landet gjennom sin landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon. Inkludert i oppkjøpet er HydraClouds kundeportefølje som består av store norske selskaper.

konica minolta et bærekraftig selskap

Listet som et av verdens 100 mest bærekraftige selskaper

Oslo | 24. jan 2019

Konica Minolta (Konica Minolta Inc.) er listet i "2019 Global 100" over de 100 mest bærekraftige selskaper i verden. Dette ble offentliggjort i forbindelse med den årlige konferansen World Economic Forum (WEF), som finner sted i Davos fra 22. til 25. januar. Dette er andre gang Konica Minolta inkluderes i den prestisjetunge Global 100-listen. Første gang var i 2011.

NTT data sikkerhetstest

Stor sikkerhetstest

26. okt 2018

NTT DATA Services og NTT Security har gjennomført flere hackingforsøk på selskapets multifunksjonsprintere. Se hva testen konkluderte med.

konica minolta sign print og pack

Møklegaard Print Shop AS signerte med Konica Minolta på Sign, Print & Pack

Oslo | 03. okt 2018

Messesuksess: Konica Minolta hadde stor suksess på Sign, Print & Pack. De kan melde om mye besøk og interesse på standen, hvor etikettproduksjon, storformat og selvfølgelig digitaltrykk ble presentert. For ikke å glemme hopplandslaget som skapte god stemning med VR-briller og «Hopp i kollen».