Nyheter og aktuelle saker fra Konica Minolta Norge

Pressekontakt

Jonas Dalsgaard, Nordic CC & Marketing Director.
jonas.dalsgaard@konicaminolta.dk

Økt etikettutskrift og forbedrede arbeidsflyter med Konica Minolta AccurioPro Flux-oppgradering

Langenhagen | 13. jan 2022

Konica Minolta har annonsert en oppgradering av AccurioPro Flux-programvaren som vil forbedre arbeidsflytautomatisering og gi nye etikettforretningsmuligheter for kundene. Versjon 9 fordeler alle tre modulene i AccurioPro Flux-pakken med digitale løsninger for profesjonell utskrift – Essential, Premium og Ultimate.

Etikett- og emballasjeindustrispådommer for 2022

12. jan 2022

Året som kommer, byr på etikett- og emballasjebedrifter/omformere mange nye muligheter innen digital trykking ettersom verden tenker nytt og går mot en periode med stabilitet etter å ha kommet seg etter påkjenningene til en pandemi.

Produksjonsprint industriens spådommer for 2022

12. jan 2022

Verdenen av produksjonstrykk vil aldri få den samme typen overskriftsfengende oppmerksomhet som andre teknologisektorer, for eksempel kunstig intelligens (AI) og tingenes internett (IOT), men den fortsetter å utvikle seg som et effektivt kommunikasjonsverktøy.

Quocirca utnevner Konica Minolta til "leder" innen printsikkerhet

11. jan 2022

I sin siste rapport 'The Print Security Landscape, 2022'[1] har industrianalytiker Quocirca klassifisert Konica Minolta som en 'leder' innen utskriftssikkerhet, på grunn av sin omfattende produktportefølje og ekspertise: «Quocirca mener at utover dets tradisjonelle utskriftssikkerhetstilbud, Konica Minoltas dype ekspertise på tvers av IT-tjenester skiller den sterkt fra noen av sine nøkkelkonkurrenter, spesielt i SMB-markedet.» Samtidig understreker rapporten viktigheten av utskriftssikkerhet...

Heng deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her
Nyheter og gode tilbud