Hvordan flytte printen opp til skyen og redusere IT-byrden.

Del

Webinar: Skyløsning for print

Ønsker du å lette byrden på IT i din bedrift? Da bør du delta på dette webinaret. Vi viser deg hvordan en kjent IT-byrde i norske bedrifter kan elimineres ved hjelp av en smidig og enkel print-skyløsning.


Løsningen gjør at organisasjoner sømløst kan migrere et eksisterende utskriftsmiljø til en skybasert tjeneste, slik at hele utskriftsinfrastrukturen kan distribueres og kontrolleres fra et enkelt webbasert grensesnitt. Plattformen kan leveres som en hostet programvare som et tjenestetilbud eller installert som en privat sky på stedet.


Konica Minoltas KMSky Print er en alt-i-ett sikker printtjeneste, designet for alle typer virksomheter, uavhengig av størrelse. Hvor bedrifter kan utnytte smidigheten og innovasjonen til skyløsningsteknologi.


Dette er en smart, enkel og billig løsning som reduserer IT-problematikken i bedriften.

Webinaret er i regi av partner og produktspesialist Tom Aasholm fra Everyoneprinprint- og softwareekspert i Konica Minolta, Christian Nyhus. 


2. september kl 10.00-10.30

Foredragsholdere

Foredragsholdere
quotation marks

Print bør også løftes opp i skyen, for økt sikkerhet, enkelhet og økonomisk gunstighet.

Christian Nyhus

Print- og softwareekspert i Konica Minolta. Co-host: Marcus Neckling, EveryonePrint

Webinar: Skyløsning for print

Webinar: Skyløsning for print

Jeg ønsker å få tilsendt et opptak av dette webinaret

Avholdt webinar

Required form 'EventRegistrationForm' does not exist.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings