Åpne øynene dine og se mulighetene foran deg. Vi tenner gnisten for nye utskriftsmuligheter. Fra å erobre nye markeder, til å omfavne nye teknikker og skape stadig mer unike kundeopplevelser. Sammen tar vi bedriften din til et nytt nivå.

 

Beveg deg inn i utskriftens fremtid med oss.


 

Hva betyr det for din bedrift?

Produktivitet

Effektiviser fremtiden ved å maksimere markedsmuligheter og produsere flere jobber per skift.

Effektivitet

Reduser overtid ved å automatisere og optimalisere arbeidsflyten. Bare bruk tid på det som virkelig er nødvendig.

Allsidighet

Skill deg ut fra konkurrenter og invester i fremtiden med helt nye programmer.

Bærekraft

Støtt miljøet ved å redusere manuelle prosesser og automatisere produksjonstrinn, for å redusere materiale og avfall.

Kreativitet

Gjør inntrykk med farge-, personaliserings- og forskjønningsteknologi.

Smidighet

Maksimer produktiviteten og potensialet til ressursene dine ved å utføre et bredere spekter av jobber ved raskere hastigheter. 

Hva skjer i bransjen? 


 

Digital utskrift er fremtiden

Globalt er emballasje- og etikettvirksomheten 40 % digital. Og det neste tiåret kommer det til å stige til 60 %. Ikke bli hengende etter…

Bærekraft er nøkkelen

Vi har blitt oppført blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden, for tredje år på rad. 

Kom i kontakt med kundene dine

Merker vil at emballasjen skal fortelle en historie. Visste du at emballasje med spesialutskrift har over 46 % høyere kvalitetsoppfatning?

Enestående maskinvare, programvare og tjenester


 
Our Igniting Print Possibilities portfolio can help commercial print and publication businesses grow 
their revenues in a whole range of ways. 

We’re experts in working with printing businesses including ones specialising in direct mail, print-for-pay and publishing. Helping them create materials such as brochures, catalogs, newsletters, books and more.

Kommersiell utskrift og publisering

Vår Igniting Print Possibilites-portefølje kan hjelpe kommersielle utskrifts- og publiseringsbedrifter med å øke inntektene sine på en rekke måter.

Vi er eksperter på å jobbe med trykkerier, inkludert de som spesialiserer seg på direktereklame, betalingsutskrift og publisering. Vi hjelper dem med å lage materialer som brosjyrer, kataloger, nyhetsbrev, bøker med mer.

Vi vet at marginene er lave, noe som betyr at vi kan prioritere reduserte kostnader og tilby kortere produksjonstid. Kvalitet er nøkkelen, og kan ikke nedprioriteres.

Finn ut mer

Emballasje og konvertering av etiketter

Vår Igniting Print Possibilites-portefølje kan hjelpe bedrifter med å forstå kundenes endrende behov. Etterspørselen etter digitale etiketter, i tillegg til tilpassede tilbud, øker, og vi er her for å hjelpe produsenter med å utnytte dette. Det å få oppmerksomhet på salgsstedet er nøkkelen, og teknologien for samling eller beskyttelse av produkter og etikettproduksjon er i utvikling.

Etterspørselen etter kortere produksjonstid gir nye muligheter innen arbeidsflyt og administrasjon av forsyningskjeden. Endring av etikettkrav, reklame og markedstesting kan alle tas opp, og kostnader kan reduseres. 

Finn ut mer
In-plant and transactional - Thanks to our Igniting Print Possibilities portfolio, it’s simple for In-plant businesses to expand their services. We work with organisations ranging from educational institutions to government agencies, 
manufacturers and more, helping them reproduce 
text across a range of formats.

Lokale og transaksjonsbaserte

Takket være vår Igniting Print Possibilities-portefølje er det enkelt for bedrifter som arbeider lokalt å utvide sine tjenester. Vi samarbeider med organisasjoner som spenner fra utdanningsinstitusjoner til offentlige etater, produsenter med mer, og hjelper dem med å reprodusere tekst på tvers av en rekke formater.

Rask leveringstid og administrasjon av sikkerhet og SLA-administrasjon er alltid en prioritet. I tillegg bidrar kostnadsfølsomme miljøer til behovet for realverdi. Spesielt når du konkurrerer med tredjepartsleverandører.

Finn ut mer

Grafisk og skilting

Vår omfattende Igniting Print Possibilites-portefølje gir en rekke vekstmuligheter for bedrifter innen grafikk og skilting, inkludert spennende nye innovasjoner og muligheter til å utvide markeder. Vi utfører service på en rekke kunder her, inkludert mattjenester, bedriftsmerkevarebygging og ideelle organisasjoner, som lager grafikk for interiør, eksteriør og spesialbehov.

For disse bedriftene er marginene lave, noe som betyr et større behov for kortere produksjonstid og reduserte kostnader. Men god kvalitet er viktig her, noe som betyr at kompromisser ikke kan inngås.

Graphical and signage - Our extensive Igniting Print Possibilities portfolio offers a range of growth opportunities for graphical and signage businesses, including exciting new innovations and opportunities to expand markets. We service a variety of customers here, including food services, corporate branding and non-profit organizations, creating graphics for interiors, 
exteriors, and speciality needs
Textile printing  - When it comes to capitalising on increased demand for sustainable textile printing, our Igniting Print Possibilities portfolio is essential. We’re 
experts in servicing the market, which is based on 
direct-to-garment and direct-to-fabric printing, with 
applications across industry, décor and apparel.

Tekstilutskrift

Når det gjelder å utnytte den økte etterspørselen etter bærekraftig tekstilutskrift, er vår Igniting Print Possibilities-portefølje viktig. Vi er eksperter på å betjene markedet, som er basert på direct-to-garment- (DTG) og direct-to-fabric-utskrift (DTF), med applikasjoner på tvers av industri, dekor og klær.

Mens detaljhandel har falt de siste årene, er netthandel på vei opp. Det gir bedrifter muligheten til å forkorte produktets livssyklus, fra planlegging til produksjon, for å redusere sjansen for at varene ikke blir solgt eller synker i verdi.

Finn ut mer