Wiersholm velger Facility Management-tjenester fra Konica Minolta

Oslo | 22 juni 2018

Utvider eksisterende samarbeid

Konica Minolta Business Solutions Norway as og Advokatfirmaet Wiersholm har inngått avtale om Facility Management- tjeneste, som gjelder drifting og utvikling av printsenteret hos advokatfirmaet og tilhørende vedlikeholds- og markedsoppgaver.


Avtalen er en utvidelse av det eksisterende samarbeidet med levering av multifunksjonsprintere med sikker-print- og skanneløsning, til nå også å inkludere Facility-tjenester.


IT-direktør i Advokatfirmaet Wiersholm, Navid Behrouz sier:- Hovedformålet med denne avtalen er å øke kvaliteten på leveranser til våre klienter, både i form av print og digitale produkter. Gjennom dette samarbeidet styrker vi også vår konkurransekraft gjennom å frigi tid til våre kjerneoppgaver.


Salgsjef for Storkunde i Konica Minolta, Thomas Kristiansen, sier: - Konica Minolta og Wiersholm har over mange år hatt et godt og langt samarbeid, og vi gleder oss til å ta fatt på nye utfordringer og samarbeidsområder. Vi har store forventninger til at den nye avtalen kan sørge for en effektiv og tidsriktig drift av printsenteret, og kan bidra til at medarbeiderne i Wiersholm kan konsentrere seg om egen kjernevirksomhet. Konica Minolta kjenner presset på å levere tjenester av ypperste kvalitet. Samtidig ser vi at etterspørselen etter leveranse av tjenester tilknyttet print-avtaler er økende i markedet, og vi gleder oss over at vi kan være en del av denne utviklingen.


Om Wiersholm:

Advokatfirmaet Wiersholm  ble stiftet i 1990 og er et av Norges største advokatfirma med kontor sentralt plassert i Oslo, med 165 advokater og 60 andre medarbeidere. Høy juridisk kompetanse kombinert med forretningsforståelse, bransjekunnskap og handlekraft har gjort firmaet til en foretrukket samarbeidspartner. Wiersholm er kåret til det mest innovative norske advokatfirma under IFLR Awards 2018.