Mottar Global 100 - for fjerde gang

| 25 januar 2021

Ett av verdens 100 mest bærekraftige selskap - for fjerde gang

Det har skjedd igjen. For fjerde gang, og tredje år på rad.


Konica Minolta er oppført blant “2021 Global 100 mest bærekraftige selskaper i verden” (2021 Global 100). Konica Minoltas markerer seg på listen for fjerde gang og tredje år på rad, etter 2011, 2019 og 2020.
 

"Global 100" kunngjøres årlig på konferansen til World Economic Forum (WEF), kjent som Davos Meeting. I år vil møtet finne sted som en virtuell "Davos Agenda" under "Davos Week", fra 25. til 29. januar.

De 2021 globale 100-selskapene som utmerker seg innen bærekraft ble valgt blant 8.080 store selskaper over hele verden basert på en evaluering av miljø-, sosiale og styringsindikatorer, samt muligheten til å fremme mangfold og innovasjon og andelen av salg av miljøvennlige produkter.OM KONICA MINOLTA

Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.
Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 31.000 ansatte. I Norge teller selskapet rundt 150 medarbeidere fordelt over hele Norge, i tillegg til en rekke forhandler. Selskapet er kjent for sitt sterke serviceapparat, og har hovedkontor i Nydalen, Oslo.


Konica Minolta lanserer neste generasjon av bizhub i-Series multifunksjonsprintere

Konica Minolta Business Solutions Europe har i dag avslørt etterfølgerne til sine prisbelønte bizhub i-Series MFP-er (multifunksjonsprintere) og SFP-er (enkelfunksjonsprintere). Den omfattende nye serien med 21 modeller (syv...