Ny digitaltrykkmaskin til et av Norges største hustrykkeri.

Oslo | 25 mai 2020

Accurio Press C14000

DSS – Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon har en stort hustrykkeri, DepMedia, som har til oppgave å levere grafiske tjenester og trykksaker til departementene og statsforvaltningen.


DSS – Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon har en stort hustrykkeri, DepMedia, som har til oppgave å levere grafiske tjenester og trykksaker til departementene og statsforvaltningen. DepMedia leverer en rekke type dokumenter i ulike formater og innbindingsformer. Som oftest med korte tidsfrister og strenge krav til kvalitet på sluttproduktet.


En effektiv arbeidsflyt og digitaltrykk-produksjon er derfor svært viktig for DSS. - Vi er helt avhengig av produktive maskiner med pålitelig in-line etterbehandling, vi leverer tross alt informasjon og dokumentasjon som våre politikere må ha for å treffe de riktige beslutningene, sier Raymond Svendsen i DSS.


Nylig fikk DSS installert en Konica Minolta Accurio Press C14000, - en 140 siders fargemaskin med en kraftig in-line booklet finisher. Hefter i større serier, med utfallende trykk, tekst og bilder samt grafiske farger på ubestrøket papir og med mange sider er en typisk digitaltrykkapplikasjon hos DSS. Maskinen har en automatisk kontroll, optimalisering av trykkbilde og tosidig pasning med den nye IQ-501 enheten. - Accurio Press C14000 leverer den beste printkvaliteten jeg har sett,  sier Raymond Svendsen.

Maskinens skriver ut 140 A4 sider i minuttet, perfekt utskriftskvalitet av bilder og tekst på ubestrøket media og meget bra finish på trimming, fals og stift i booklet finsheren.  DepMedia opplever også maskinen som enkel å betjene og med lite nedetid.

Digitaliseringen innen statsforvaltningen er som alle kjenner til en pågående prosess med store opplagsreduksjoner, og minimalt lagerhold. Print i små opplag og «Trykk etter behov» - er det brukerne ønsker i dag. Bestillingsløsning på nett linket rett mot produksjonssystemet gir svært effektiv produksjon. - Vi forventere mye av vår ny-anskaffede Accurio Press C14000 i de neste årene, avslutter Raymond Svendsen.


Kontakt Morten Hegge for ytterligere informasjon.


det digitale kontoret

Enklere IT

Jobber du i en liten eller mellomstor bedrift som ønsker å digitalisere eller flytte over til skyen? Kontakt oss gjerne for rådgiving og veiledning. Eller ta en titt på IT-tjenestene vi kan tilby her! 

Vi hjelper deg gjerne!

Våre IT-tjenester

Relaterte artikler

Relaterte artikler