Konica Minolta

Norge

  • Norsk

Giving Shape to Ideas

Optimized Print Services

OPTIMIZED PRINT SERVICES

TILBAKE

Fokuser på de viktige tingene – la oss styre bedriftens utskriftsmiljø

 

Konica Minolta opplever at mange bedrifter ikke har kontroll på utskriftskostnadene. Er du klar over at maskiner og materiell som toner og papir kun utgjør en liten del av den totale kostnaden?

Mange av dagens utskriftsmiljøer er satt sammen av enheter som verken administreres eller vedlikeholdes. Slik infrastruktur imøtekommer hverken interne krav eller arbeidsprosesser, og bremser den samlede organisatoriske effektiviteten. 

Derfor optimaliserer vi

Målet er å gjøre det mulig for bedrifter å effektivisere alle papir- og skannrelaterte prosesser. En skreddersydd løsning for din bedrift som sikrer maksimal datasikkerhet, kostnadseffektivitet og bærekraftighet. Vi garanterer smidige prosesser. Vi bistår med forbedringsstrategier på grunnlag av nøyaktige fakta og tall. 

En viktig del av denne optimaliseringen er å forvalte bedriftens utskrifts- og skanneinfrastruktur. Herunder praktiske løsninger som automatisk levering av forbruksartikler. Vi fokuserer på kontinuerlig optimalisering, slik at du og dine ansatte virkelig kan konsentrere seg om de viktige tingene!

OPS