Konica Minolta

Norge

  • Norsk

Giving Shape to Ideas

Fakturering

FAKTURA- BEHANDLING

TILBAKE

Digital fangst, kontroll og videresending av innkommende faktura med direkte fakturabehandling

De fleste virksomheter mottar et stort antall fakturaer hver eneste dag. Fakturabehandling er en tidkrevende prosess som er utsatt for mange feilkilder, enten det er snakk om videresending til riktig avdeling til godkjenning og betaling. Men det er nå mulig å velge digital fakturabehandling fra Konica Minolta.

Ved hjelp av digital fangst av alle innkommende fakturaer, blir alle kjøpsfaktura rutet korrekt i systemet. I tillegg kan du bruke eksisterende dokumentskannere og multifunksjonsmaskiner til digitalisering av papirfakturaene.

Tekstgjenkjenning og intelligente algoritmer sikrer at alle relevante data fra fakturaen (f.eks. forsendelse, fakturanummer og beløp) blir lest riktig og registrert i systemet. Fakturaene blir sendt automatisk videre til ansvarlig avdeling eller ansatt, i tillegg til at informasjon i ERP- og økonomisystemet blir oppdatert.

Dette sikrer rask og korrekt fakturabehandling etter bestemte regler for kontroll og godkjenning av fakturaer, som allerede er definert i systemet. Virksomheten vil også dra nytte av et oversiktlig brukergrensesnitt som gjør fakturabehandlingen rask og enkel. Det er også mulig å dele opp fakturaer og legge til kommentarer og mottakere. Alt dette gjør stempling av innkommende fakturaer, signering med penn og internpost til bleke minner fra fortiden.

La heller alle fakturaene flyte gjennom organisasjonen direkte til riktig mottaker.

Fordeler:

  • Strukturert digital fangst av alle inngående fakturaer
  • Raskere godkjenning av fakturaer med digitale prosesser
  • Sikker og oversiktlig takket være tilgangskontroll, godkjenningsprosesser og revisjonsgodkjent arkivering
  • Kostnadsbesparelser ved bruk av avtalte rabatter
  • Sømløs integrasjon i eksisterende ERP-systemer

Ønsker du mer informasjon om Managed Content Services? - Våre eksperter svarer deg.

Personal Data