Konica Minolta

Norge

  • Norsk

Giving Shape to Ideas

Infrastructure Management Services

INFRA-STRUCTURE MANAGEMENT SERVICES

TILBAKE

Styrte løsninger for bedriftens forretningskritiske infrastruktur

Moderne organisasjoner legger stor vekt på de ulike teknologiene de benytter for å styre arbeidsmiljøet effektivt - for eksempel servere, arbeidsstasjoner, nettverkskomponenter, nettsider og Internett-forbindelser. Det kan fort bli en stor belastning å skulle styre disse infrastrukturene. Og skulle teknologien svikte, kan det medføre betydelige økonomiske konsekvenser.

Bruker du en leverandør som Konica Minolta, som er spesialist på styrte tjenester, blir jobben med å styre kritisk infrastruktur i bedriften mindre, og medarbeiderne kan bruke mer tid på den daglige virksomheten eller konsentrere seg mer om å ta strategiske beslutninger.

Med Konica Minoltas tjenester for styring av infrastruktur kan du outsource ansvaret for den effektive styringen av IT-infrastrukturen som kreves for å drive virksomheten. Det oppnår du med en fullt styrt tjeneste som omfatter fjernovervåking døgnet rundt, slik at eventuelle problemer kan identifiseres på et tidlig stadium og deretter løses av Konica Minoltas Service Desk.

Use Cases

Klikk for å lukke