Konica Minolta

Norge

  • Norsk

Giving Shape to Ideas

Developer Support Program

OM OSS

TILBAKE

Et tilbud til utviklermiljøet

Som deltaker i Konica Minoltas Developer Support Program (DSP) får du tilgang til den nyeste dokumentasjonen og kommunikasjonsspesifikasjoner, verktøy og Software Development Kits, slik at du kan utvikle skreddersydde programvareløsninger. Programmet er attraktivt for alle uavhengige programvareleverandører, med tilpassede MFP-programvareverktøy slik at du kan levere kontorløsninger til kundene dine. Dette betyr ekstra verdi for eksisterende kunder, fordeler for nye kunder og økt salg for deg.

Logg på vårt Developer Support Program

Lokale DSP partnere i Norge

TechSoft AS

Techsoft er i dag den ledende leverandøren av skanneprogramvare for arkivering i offentlig sektor i Norge. Nøkkelen er et nært samarbeid mellom utviklere, sluttbrukerne, arkiveringssystemleverandørene og maskinleverandørene. Fokuset er å ligge i front av skanneutviklingen og alltid levere de beste løsningene.

Techsoft as ble etablert i 1988 og er i dag den ledende aktøren i Norge innen utvikling av software for konvertering av papirdokumenter til redigerbar form. Hovedproduktene er PixEdit®, PixView® og PixJet®, med førstnevnte i førersetet. Pix-produktene er registrerte varemerker i USA, EU og Norge.

Informasjon om PixEdit:
PixEdit® er en komplett løsning for produksjonsrettet automatisert skanning og dokumentbehandling. Funksjonene i PixEdit er spesielt tilpasset for bruk i postskanningsmiljøer og i elektroniske arkiver, og benyttes i stor utstrekning i både offentlig og privat virksomhet. PixEdit eksporteres til mer enn 20 land, og er oversatt til en rekke språk. I Norge er PixEdit integrert med anerkjente dokumenthåndteringssystemer som ePhorte, Public 360, EDB Sak og Arkiv og Acos WebSak.