Alt-i-ett IT-plattform

Workplace Hub. Enklere IT til små- og mellomstore bedrifter.

Workplace Hub: Enklere IT


Workplace Hub er en IT- medarbeider. I praksis er det en alt-i -ett IT-plattform, som hjelper små- til mellomstore norske bedrifter med å håndtere deres daglige IT-utfordringer. Alt fra print til backup og sikkerhet. Si hei til din nye IT-medarbeider, si farvel til kostbar og komplisert IT!

Dette er topp 5 IT-utfordringer i små-til mellomstore bedrifter:


  1. Hardware virker ikke
  2. Admin trøbbel
  3. Utdatert software
  4. Manglende sikkerhet
  5. Server kræsjer


4 Fordeler

1. IT-kostnadene i bedriften reduseres. Konica Minolta leverer din nye IT medarbeider, med egen infrastruktur, til en brøkdel av det du betaler i dag. Du slipper uforutsette utgifter til IT infrastruktur og lisenser, får ett kontaktpunkt for alle IT henvendelser og kan benytte eksisterende IT ressurser på bedriftens kjernevirksomhet. Rimelig, forutsigbart, trygt og 100% stabil IT.


2. IT-kompleksiteten i bedriften reduseres. Workplace Hub binder sammen maskinvare, programvare og tjenester og kombinerer dermed administrasjon, samarbeid, teknologi og støtte i ett komplett IT-økosystem. Den fjerner barrierer og sørger for kompatibilitet mellom IT systemer- i bedriften. 


3. Risikoen for datainnbrudd minimeres. Workplace Hub organiserer sikkerhetskopier og hever databeskyttelsen slik at sensitiv informasjon aldri ender i feil hender og du kan sove godt om natten. 


4. Du og dine medarbeidere kan fokusere på det dere ønsker. Planlegge Julebord? Starte prosjektene du alltid har drømt om? Siden Workplace Hub tar seg av IT-oppgaver som å håndtere behandling eller konfigurering av programvarelisenser, overvåke kontraktsperioder, utvide lagring, integrere inkompatibel maskinvare og programvare, samt organisere sikkerhetskopier og databeskyttelse, er du fristilt til å gjøre mer av det du ønsker! 

Finn ut av hva Workplace Hub er på 2 minutter

Konica Minolta Workplace Hub: "Han nye på IT".

Få hele din IT-løsning på kun 1kvm. WorkPlace Hub er en IT-plattform som sørger for problemfri IT-infrastruktur til SMB'er. Den håndterer all IT fra print til backup og sikkerhet. Det er kort og godt IT på dine betingelser. Din IT blir sterkere og enklere. Høres det bra ut? Det er det.

HydraCloud fra Konica Minolta
Flytt data til skyen. Se fordelene her

La Konica Minolta ta ansvar for dine servere – flytt data til vår sky og fokuser på ting som betyr noe.

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre
workplace hub brochure thumbnail

Nyheter

Nyheter
Vi mottar pris:

Vi mottar pris: "Outstanding Achievement in Innovation” for Workplace Hub

Buyers Lab uttalte dette om IT-plattformen Workplace Hub: “Det er ikke ofte det kommer et virkelig banebrytende produkt på markedet, men Konica Minoltas Workplace Hub er nettopp en slik innovasjon.

Send en melding

Send en melding

Vil du ha en enklere IT-hverdag?

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?