YSoft SafeQ Sikker-print-løsning

Sensitiv informasjon på avveie? Sørg for printsikkerhet med YSoft SafeQ Sikker-print-løsning


Beskytter bedriftsdata med tilgangskontroll og jobbsporing på printeren. Printsikkerhet i førersetet!


Sikkerhet og databeskyttelse regnes som de største og viktigste utfordringene for de fleste bedrifter. Ukontrollert tilgang til bedriftens utstyr samt sensitiv og konfidensiell informasjon utgjør fortsatt en stor risiko. YSoft SafeQ Sikker-print reduserer disse og andre farer betydelig. Alt av print, kopier og skanneoperasjoner kan spores med denne programvaren. Samtidig er brukerens tilgang til printeren sentralt kontrollert og begrenset. SafeQ kan med sin kombinasjon av printsikkerhet, tilgangskontroll til printere og sikkerhetsfunksjoner for dokumenter oppfylle sikkerhetskravene til bedrifter. Dette oppnås med klare regler for brukertilgang og sentral sporing av brukeraktiviteter.


YSoft SafeQ-arbeidsflyt

YSoft SafeQ Sikker-print-løsning

YSoft SafeQ Sikker-print-løsning

Printsikkerhet

  • Administratorkontrollert brukertilgang
  • Sikre printjobber
  • Følg-meg-print

Printerens tilgangskontroll

  • Autentisering av ID-kort
  • Autentisering via PIN-kode
  • Autentisering med brukernavn og passord

Dokumentsikkerhet

  • Sikker tilgang til personlige dokumenter
  • Dokumentkryptering

serverkabinetter

Rådgiving og tjenester innen IT-sikkerhet

Sikre dataene dine for å sikre virksomheten din

Sikkerhet fra A til Å

Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. IT-miljøer blir mer komplekse hver dag. Ansatte som bruker usikre nettverk på hjemmekontor, har skapt nye sikkerhetsproblemer for bedrifter under Corona. Med mer komplekse IT-strukturer og digitalisering av informasjon og data overalt, blir bedrifter sterkere og mer effektive. Men også langt mer sårbare for cyberangrep som er i stand til å komme inn i systemene våre ved hjelp av et bredt spekter av nye og ukjente ruter. Så er selskapet ditt i fare?

Send en melding

Send en melding

Send en melding om du ønsker mer informasjon om YSoft SafeQ.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings