EveryonePrint skyløsning - sikker mobilprint

Sikker mobilprint med EveryonePrint skyløsning


Sikker mobilprint i en privat nettsky


Det er like viktig for offentlige organisasjoner å kunne tilby sikker mobilprint, særlig i utdanningssektoren samt for små og mellomstore bedrifter. Som en plattformuavhengig, nettsky-basert løsning for mobilprint oppfyller EOP (EveryonePrint) brukernes sikkerhetskrav med sin kombinasjon av konkurransedyktige konfigurasjoner av printsikkerhet, tilgangskontroll til enheter, forebygging av datalekkasjer og dokumentsikkerhet.

Programmet dekker sikkerhetsnivåer for bedrifter med ende-til-ende-kryptering av printjobber (klient til serveren – server til enhet). Fleksible jobbinnsendinger samt sikre printjobber er garantert med autentisering av brukernavn/passord eller frigivelseskode. Dette gjør at du unngår at printjobbene blir liggende uten tilsyn i papirskuffene.


EveryonePrint-logo


EveryonePrint-arbeidsflyt

EveryonePrint skyløsning - sikker mobilprint

EveryonePrint skyløsning - sikker mobilprint

Printsikkerhet

  • Administratorkontrollert brukertilgang
  • Sikker print av printjobb
  • Følg-meg-print
  • Gjesteutskrift-scenario

Forebygging av datalekkasje

  • Printmiljø med privat nettsky

Enhetens tilgangskontroll

  • Autentisering via ID-kort (valgfritt)
  • Autentisering via PIN-kode
  • Autentisering med brukernavn og passord

Dokumentsikkerhet

  • Ende-til-ende filkryptering

serverkabinetter

Rådgiving og tjenester innen IT-sikkerhet

Sikre dataene dine for å sikre virksomheten din

Sikkerhet fra A til Å

Risikoen for cyberangrep er større enn noen gang, og hvert år rammes mange norske bedrifter av uønsket nettkriminalitet. IT-miljøer blir mer komplekse hver dag. Ansatte som bruker usikre nettverk på hjemmekontor, har skapt nye sikkerhetsproblemer for bedrifter under Corona. Med mer komplekse IT-strukturer og digitalisering av informasjon og data overalt, blir bedrifter sterkere og mer effektive. Men også langt mer sårbare for cyberangrep som er i stand til å komme inn i systemene våre ved hjelp av et bredt spekter av nye og ukjente ruter. Så er selskapet ditt i fare?

Send en melding

Send en melding

Send en melding om du ønsker mer informasjon om EveryonePrint.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings