Digital kontraktsforvaltning

Få kontroll på kontraktene


KMsky kontraktsforvaltning som en tjeneste. Alltid kontroll på kontraktene.


Har du noen gang glemt å avslutte, reforhandle eller fornye en avtale med leverandør eller kunde? I så fall er dette løsningen for deg. Gjennom atomatiske arbeidsflyter vil glemte oppgaver være en saga blott. En kostnadseffektiv, skybasert og klar til bruk løsning for automatisering av avtaler og kontrakter. 


KMsky Kontraktsforvaltning fra Konica Minolta plasserer kontraktene i kontekst med annen relevant informasjon som mail korrespondanse, leverandør/kunde informasjon, vilkår, dato og andre attributter som gjør det enkelt for brukeren å behandle, gjenfinne og håndtere kontrakter bedre. 


Få oversikten

Og ta kontroll over alle kontrakter

kmsky kontraktsforvaltning illustrasjon

se også

se også

Konsentrer deg om din bedrift - med hjelp av våre IT-tjenester!

Overlat IT-strukturen og digitaliseringsprosesser til oss. Vi hjelper deg med å optimalisere IT prosessene, med sikre, enkle og intelligente IT-løsninger. Vi ønsker at du kan fokusere fullt ut på din bedrift, så tar vi oss av resten.


 

Send en melding

Send en melding

Send en melding om du ønsker mer informasjon om digital kontraktsforvaltning.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?