dokoni SYNC & SHARE


Samarbeid uansett hvor du er, når du vil og fra alle enheter


Dagens forretningsverden gjennomgår stadig raskere endringer, og ny teknologi og global integrering tvinger bedrifter til å fornye kontinuerlig. Det er viktig for alle bedrifter å utnytte ressursene sine og reagere på disse endringene. Bedrifter kan bare sikre sine kontinuerlige konkurransefortrinn hvis de finner måter å reagere fleksibelt på nye utfordringer på og er klare til å innføre nye trender uten å nøle.


Deling av filer med interne og eksterne samarbeidspartnere spiller en viktig rolle i de daglige arbeidsrutinene. dokoni SYNC & SHARE tilbyr prosjektgrupper den fleksibiliteten de er kjent med fra nettsky-løsninger for forbrukere kombinert med sikkerheten som er avgjørende i forretningsvirksomhet. Ansatte kan enkelt opprette og administrere sine egne arbeidsmiljø for å kjøre prosjekter raskere og mer effektivt enn noen gang. Dette er fordi de kan bruke dokoni SYNC & SHARE til å jobbe uansett hvor de er, når de vil og med enheten de selv velger. 


dokoni SYNC & SHARE gir fleksibel tilgangsadministrering og deling av data og informasjon med interne og eksterne interessenter og samarbeidspartnere. Bedriftsfiler og -dokumenter er beskyttet i tråd med retningslinjene som fastsettes av selskapet. Programmet lagrer tidligere dokumentversjoner og sporer pålitelig hvem som har gjort hva og på hvilke dokumenter. Med muligheten til å legge til kommentarer i filer og dokumenter og automatisk sende meldinger til samarbeidspartnere kan man forbedre effektiviteten av å jobbe med dokumentene sammen.


Med dokoni SYNC & SHARE kan bedrifter forbedre effektiviteten, reagere raskere på endringer og forbedre bedriftens generelle forretningstempo. Brukere av dokoni SYNC & SHARE får full fleksibilitet med hensyn til tid, sted og enhet, noe som gjør at dette programmet er svært interessant for selskaper som opererer fra flere steder.
dokoni SYNC & SHARE

dokoni SYNC & SHARE

Dokumentdistribusjon

 • Fildeling til interne og eksterne samarbeidspartnere 
 • Tilgjengelighet fra alle enheter
 • Integrering til flere datalagre
 • Forent tilkobling til flere installasjoner på ulike plasseringer 
 • Funksjon for fildropp

Innholdsadministrering

 • Med synkronisering holdes alle dataene synkronisert til alle brukere og alle enheter
 • Med filfavoritter får man rask tilgang til de mest brukte filene
 • Kommentarfiler for å diskutere filbasert innhold
 • Merking av dokumenter for raskere søk 
 • Mulighet for arbeidsflyt
 • Brukeradministrering 

Vi hjelper deg med å komme i gang

Vi hjelper deg med å komme i gang

Send oss en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!