Epson SureColor SC-P20000 image
epson surecolor sc-p20000_5

Epson SureColor SC-P20000

Storformatprinter med høy hastighet i fotokvalitet!

    •   Printer opptil 64 tommer
    •   PrecisionCore MicroTFP-printerhode 
    •   10-fargers UltraChrome Pro blekksett
Epson SureColor SC-P20000 image
epson surecolor sc-p20000_5

Se brosjyre for mer informasjon

EPSON SURECOLOR SC-P20000
surecolor sc p20000

Egenskaper

Egenskaper

Produktiv, intuitiv og nøyaktige resultater

Brukerne kan glede seg over en printer med høy produktivitet som ikke går på bekostning av kvaliteten. Printeren leveres med et PrecisionCore MicroTFP-prnterhode som produserer unike resultater, også i moduser for lavere kvalitet. Printeren sørger for problemfri drift takket være en svært nøyaktig teknologi for mating av medier og et nylig utviklet kamerabasert system for stabilisering av papirmating med et medieinduktivt rullesystem. Enkelt å komme i gang med en tydelig illustrert brukerveiledning og et farge-LCD-panel. Prosessen med å håndtere, endre og skifte medier går raskt og problemfritt. Under print kan brukerne kontrollere printstatus og resterende medier via et gjennomsiktig vindu i printdekslet og et rulledekselvindu. Når printen er ferdig, plasseres printerhodet og blekkdekslet slik at brukeren lett kan rengjøre dem, og dermed bidra til å spare vedlikeholdskostnader. Et nytt Epson UltraChrome Pro 10-fargeblekksett leverer uten unntak perfekt print. Sortfargene blir dype og levende takket være den nye høye-tettheten til foto- og matt svart blekk. Med K4 og Multi Size Droplet-teknologi (MSDT) får bildene bedre overganger og blir mindre kornete. Fargekalibreringsverktøyet til Epson sørger for konsistente resultater uten behov for kostbart ekstrautstyr, og betyr at brukerne enkelt kan håndtere fargegjengivelsen.

Epson SureColor SC-P20000 close up

Spesifikasjoner & Nedlastinger

Spesifikasjoner & Nedlastinger

Send en melding

Send en melding
Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings