Konica Minolta MarketPlace

Se mulighetene med Konica Minolta Marketplace

Konica Minolta Marketplace
Konica Minolta marketplace logo

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Kaster din bedrift simpelthen bare bort potensialet sitt?


Enten du er en eier i et mindre selskap eller konsernsjef i en internasjonal bedrift, vil du nesten helt sikkert kjenne til at enkelte oppgaver rett og slett er uunngåelige for å få det daglige kontorarbeid til å fungere effektivt. Å ikke utføre disse oppgavene, kan føre til unødvendige forsinkelser, skape forstyrrelser store og små samt påvirke firmaets arbeidsflyt. Summen av dette fører til bortkastet tid for dine ansatte - og bortkastede penger for deg.


Heldigvis har det nå kommet smarte dedikerte løsninger til din unsetning. Konica Minolta Marketplace vil forandre måten teamet ditt utfører mindre kontoroppgaver. Akkurat som smarttelefoner kan bli omdannet til spesialiserte enheter ved å installere apper, har en multifunksjonsprinter (MFP) potensiell funksjonalitet for åblienda smartere. Din MFP kan gå langt utover bare utskrift og kopiering - den kan også gi dine ansatte verdifull støtte og automatisere et bredt spekter av de mindre kontoroppgavene. Med Konica Minolta Marketplace kan ansatte endelig utnytte sitt potensial fullt ut, og selv fokusere på det større bildet.


Konica Minolta MarketPlace - effektiviser kontoret

Du vil ha smarte og nyttige tilleggsfunksjoner for å forenkle kontorlivet ditt? Men du vil ikke investere store mengder tid og penger i nye, sofistikerte programvareløsninger, noe som medfører omfattende vedlikehold og oppdateringer? Med andre ord: Du vil bare betale for funksjonalitet du virkelig trenger. Konica Minolta MarketPlace er laget for å forbedre din MFP med flere funksjoner - smart og øyeblikkelig.

Se brosjyre for mer informasjon

Last ned brosjyre
Marketplace thumbnail

Send en melding

Send en melding

Send en melding om du vil vite mer om MarketPlace.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!