Universell utforming. Produkter som alle kan bruke

Enklere å bruke

Enklere å bruke

Printere tilpasset funksjons-og synshemninger

  1. Tilgangen foran gjør det enkelt for brukere å etterfylle papir eller bytte tonerkassetter, raskt og uten problemer, og de store håndtakene er enkle å gripe tak i og forenkler håndteringen.
  2. De ergonomiske papirskuffene kan enkelt trekkes ut og har håndtak både ovenfra og nedenfra.
  3. De store berøringsskjermene kan vippes i alle vinkler ved hjelp av et håndtak som er plassert under panelet.
  4. En funksjon som letter den fysiske innsatsen som kreves for å løfte den automatiske dokumentmateren, selv når du sitter. Dette har blitt gjort enda enklere med et ekstra håndtak.
  5. En nedlastbar gratis-app (bizhub Remote Access) gjør det mulig å betjene skjermen fra en Apple- eller Android-smarttelefon eller et nettbrett.

Lett å bruke for folk flest– uansett behov eller utfordring

Konica Minolta tilbyr produkter som alle kan bruke, uansett alder, erfaring, fysikk eller spesialbehov. Universaldesignet vårt gjør at alle printerne våre er brukervennlige. Det logiske og praktiske designet gjør at produktene våre enkelt kan brukes av personer med en fysisk funksjonshemming eller synshemming. Retningslinjene for Konica Minoltas universaldesign er basert på prinsippene for universell utforming, skapt og utviklet av Center for Universal Design ved North Carolina State University.

Enklere å lese

Enklere å lese
  1. Store, logisk strukturerte berøringsskjermer. Disse skjermene er brukervennlige og har tegn som kan forstørres opptil 16 ganger for å øke lesbarheten.
  2. Taleveiledningen forklarer deg funksjoner, og talekommandoene, volumet og hastigheten på denne stemmen kan tilpasses en brukers individuelle behov.
  3. Kontrastfarger: En mørkegrå bakgrunn og klare, jevne farger, spesielt på ofte brukte taster, gjør betjeningen raskere, enklere og mer presis.
  4. Lyseoransje og blå LED-indikatorer: Disse LED-indikatorene er klare og tydelige, og den enkle layouten krever ingen tidligere erfaring eller spesielle ferdigheter for å betjenes.
  5. Fargekoding Identifiserer lignende handlinger og angir tydelig viktige maskindeler, noe som forhindrer potensiell skade på brukere.

Se flere løsninger for bedriften din

Se flere løsninger for bedriften din

Send en melding om du ønsker mer informasjon om universell utforming.