Reduser karbonutslippene

Reduser karbonutslippene dine

Reduser karbonutslippene dine

Konica Minolta kompenserer for de uunngåelige CO2-utslippene som produseres gjennom kontor- og produksjonsprint til fornuftige priser. Vi betaler for produksjonen og transporten av produktet, mens kunden dekker kostnaden for å kompensere for utslipp som produseres når printeren brukes. Kunden får et utslippssertifikat som angir hvor mye CO2 som har blitt spart, som et bevis på CO2-kompensasjonen. 

De fem enkle trinnene til en vellykket C02-kompensasjon med Konica Minolta er som følger:
 

  1. Søk på Carbon Neutrality-prosjektet
  2. Print som vanlig med Konica Minolta-printere
  3. Konica Minolta beregner de totale CO2-utslippene for hver printer i løpet av dens livssyklus
  4. Konica Minolta kompenserer for disse utslippene med et C02-kompensasjonsprosjekt
  5. Du får et utslippssertifikat som angir hvor mye CO2-utslipp som har blitt spart


Fordelene for kundene våre ved å gjøre dette er blant annet at de får oppfylt sine egne miljømål og redusert karbonfotavtrykket sitt. Dette viser hvor opptatt de er av å ta vare på miljøet og forbedre bedriftens image. 

I Enabling Carbon Neutrality-prosjektet samarbeider Konica Minolta med den internasjonale klimaeksperten ClimatePartner, noe som gjør programmet transparent og robust. Sammen med ClimatePartner støtter vi et Gold Standard-sertifisert prosjekt for CO2-kompensasjon ved hjelp av vindkraft i Vader Piet på Aruba i det karibiske hav. Dette prosjektet reduserer klimagassutslipp med omtrent 150 000 tonn CO2 hvert år ved å ta i bruk vindressursene på øya. Etter at Enabling Carbon Neutrality-prosjektet ble lansert i 2015, har dets deltakere kompensert for mer enn 2,5 millioner kilo CO2. Dette tallet omfatter kunder i hele Europa, flere arrangementer og messer samt intern kompensasjon.

Send en melding

Send en melding

Send en melding om du lurer på noe.

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings