Kjøper en av Norges beste skytjenester

Oslo | 30 april 2019

Konica Minolta kjøper Bayonettes skyplattform, og blir totalleverandør på IT-tjenester

Konica Minolta offentliggjør at de kjøper og overdrar HydraCloud, skyplattformen til Bayonette. Kjøpet omfatter know-how, ansatte og plattform, og setter Konica Minolta i stand til å levere et komplett tjenestetilbud til kunder over hele landet gjennom sin landsdekkende salgs- og serviceorganisasjon. Inkludert i oppkjøpet er HydraClouds kundeportefølje som består av store norske selskaper.


En sterk og komplett IT-partner

Oppkjøpet er et ledd i Konica Minoltas globale strategi om å utvide tjenestespekteret med IT-tjenester og bli totalleverandør for bedriftskunder over hele verden. Oppkjøpet er det foreløpig siste i en rekke oppkjøp i Europa, og med HydraCloud får Konica Minolta en løsning som kan betjene hele Norge.


- Vårt mål er å tilby våre kunder komplette bedriftsløsninger. Nå berikes vår organisasjon med en skyplattform og en høyt kompetent driftsorganisasjon, sier Per Sørberg, IT Services Direktør i Konica Minolta Norge.


Ser frem til å videreutvikle HydraCloud sammen med Konica Minolta

HydraCloud leverer virtuelle servere, arbeidsflater, lagring og standard kontorstøtteapplikasjoner til kunder over internett, og har en etablert kundebase med en landsdekkende profil. Oppkjøpet innebærer ingen endring i innhold eller prising av tjenesten for eksisterende kunder. 


- Kjøpet er en stor annerkjennelse av tjenestene Bayonette har skapt. De ansatte ser frem til å videreutvikle HydraCloud som en del av Konica Minolta, sier Arve Paalsrud, CEO i Bayonette.


- Konica Minolta er en global virksomhet med solid lokal forankring og stor tillit hos sine kunder. Med et salgs- og serviceapparat som dekker hele Norge, har de alle forutsetninger for å skape en suksess med plattformen, sier Paalsrud.


Å få sikkerhetskopien ut av huset har aldri vært enklere enn nå! 

HydraCloud gjør det enkelt for norske bedrift å oppbevare store og små datamengder, på et trygt og sikkert sted i Norge. Med denne lokale tilpasningen og dagens muligheter for raske aksesser, gjøres avstanden til bedriftens data nesten like kort som om de lå lokalt. Å få sikkerhetskopien ut av huset har aldri vært enklere og aldri vært mer beroligende! Konica Minolta vil nå være i stand til å ta over IT-driften for norske bedrifter og sluttbrukersupport.

Konica Minolta er representert på 39 lokasjoner over hele Norge med avdelingskontorer og forhandlere. Gjennom dette nettverket forsyner selskapet virksomheter med forskjellig typer løsninger for enklere IT, dokumenthåndtering og digitaliseringsløsninger


- Vi har et solid fotfeste på print, og møter høy interesse for digitalisering blant våre kunder. Nå får vi en plattform å levere et totaltilbud på, sier Sørberg.


- Vi opplever høy tillit blant våre kunder, og tror at nærhet representerer en stor verdi for svært mange vanlige norske bedrifter. Sammen med de nye ansatte vi får på laget, gleder vi oss til å bringe komplette totalløsninger ut i markedet, sier han. 


Les også hva ComputerWorld skriver om saken.


det digitale kontoret

Enklere IT

Jobber du i en liten eller mellomstor bedrift som ønsker å digitalisere eller flytte over til skyen? Kontakt oss gjerne for rådgiving og veiledning. Eller ta en titt på IT-tjenestene vi kan tilby her! 

Vi hjelper deg gjerne!

Våre IT-tjenester

Relaterte artikler

Relaterte artikler