Konica Minolta er oppført blant verdens 100 mest bærekraftige selskaper for femte gang

| 6 mars 2022

Konica Minolta, Inc. er oppført blant "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" (2022 Global 100). Konica Minoltas inkludering på denne prestisjetunge listen vil markere den femte gangen og det fjerde året på rad, etter 2011, 2019, 2020 og 2021.


Global 100 kunngjøres årlig av de Canada-baserte Corporate Knights på møtet i World Economic Forum (WEF), kjent som Davos Meeting. I år, da Davos-konferansen ble utsatt til sommeren på grunn av COVID-19-pandemien, ble imidlertid resultatet av Global 100 kunngjort i forkant.


 

De 2022 Global 100-selskapene som utmerker seg innen bærekraft ble valgt ut basert på en streng vurdering av 6 914 selskaper med mer enn 1 milliard USD i inntekter over hele verden basert på en evaluering av miljø-, sosiale og styringsindikatorer samt evnen til å fremme mangfold og innovasjon og andelen av salget av miljøvennlige produkter. Tre japanske selskaper er på denne globale listen over selskaper som utmerker seg innen bærekraft.

Konica Minolta integrerer styrkene som er utviklet i sine virksomheter gjennom flere tiår med de nyeste digitale teknologiene for å tilby produkter og tjenester med høy verdiøkning, og dermed bidra til å nå SDGene.

Atea AS og Storebrand AS var også på listen.


Konica Minolta Norge er en del av Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, basert i Langenhagen, Tyskland, som er et heleid datterselskap av Konica Minolta Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Selskapet har stort fokus på miljø, og er blant de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

Kontakt oss

Kontakt oss

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development, Corporate Communications

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337