Konica Minolta blant de "2020 Global 100 mest bærekraftige selskaper i verden"

Oslo | 28 januar 2020

Konica Minolta, Inc. er igjen blant de "2020 Global 100 mest bærekraftige selskaper i verden" (2020 Global 100) som ble kunngjort i forbindelse med årsmøtet til World Economic Forum i Davos, Sveits. Det er tredje gang Konica Minolta befinner seg på denne listen og andre året på rad. 2020 Global 100-selskaper som utmerker seg innen bærekraft, ble valgt blant 7 395 store selskaper over hele kloden.

Konica Minolta har en langsiktig EcoVision 2050 plan for 80% reduksjon av CO2 utslipp fra selskapet og dets produkter. Miljø- og markedsansvarlig Rolf-Gunnar Solhaug sier: Vi ønsker også å gi våre kunder et optimalt grunnlag for å redusere egne utslipp. Dette kan være alt fra miljøvennlige innstillinger på resirkulerbare multifunksjonelle printere, sponsor for planting av trær, digitaliseringstjenester for reduksjon av papir, eller Clean planet program for garantert resirkulering av forbruksartikler som tonerbeholdere. Det er derfor svært hyggelig at alle våre bærekraftige tiltak og miljøvennlige strategier blir anerkjent.


BærekraftOm Konica Minolta: 

Konica Minolta Business Solutions AS er et globalt selskap og en komplett IT-partner som hjelper sine kunder med digitalisering, informasjonshåndtering og print-løsninger. Med 41 000 medarbeidere i over 100 land, og morselskap i Japan, utvikler Konica Minolta ledende og prisbelønte produkter. Konica Minolta Norge har rundt 170 medarbeidere og er representert ved salgskontorer over hele landet som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. I tillegg til 26 forhandlere fordelt over Norge. Hovedkontoret ligger i Nydalen, Oslo. Selskapet er regnet som et av de 100 mest bærekraftige selskapene i verden.

 


det digitale kontoret

Enklere IT

Jobber du i en liten eller mellomstor bedrift som ønsker å digitalisere eller flytte over til skyen? Kontakt oss gjerne for rådgiving og veiledning. Eller ta en titt på IT-tjenestene vi kan tilby her! 

Vi hjelper deg gjerne!

Våre IT-tjenester

Relaterte artikler

Relaterte artikler