Konica Minolta øker eierandelene I MGI Digital Technology

Oslo, Norge | 2 oktober 2020

Øker sin tilstedeværelse i det industrielle trykkmarkedet.

Konica Minolta Inc. kunngjorde i dag at de har foretatt en ytterligere investering i Frankrike-baserte MGI Digital Technology (MGI), ), en bransjeledende produsent av digitalbasert etterbehandlingsutstyr for print. Konica Minolta og MGI dannet en aksje- og forretningsallianse allerede i januar 2014.


30. september 2020 kjøpte Konica Minolta en ytterligere eierandel i MGI og økte eierandelene til 42,3% i selskapet. 

Etikett- og emballasjetrykk har stort rom for digitalisering i etterbehandlingsprosessene med lakkbelegg, laminering, foliestempling og stansing. Ved å legge til  MGIs spotlakk, foliestempling og andre digitale utsmykninger til produktserien har Konica Minolta økt sin tilstedeværelse i markedet for industrielt trykk, som de posisjonerer som en vekstvirksomhet.


Om MGI

MGI, som har 204 ansatte, ble grunnlagt i 1982 og har hovedkontor i Fresnes, Frankrike. MGI-inntektene var 68,17 millioner euro for hele året 2019. MGIs digitale utsmykningsprintere bruker 100% inkjet-hoder produsert av Konica Minolta og svarer på behovet for utskrift som fremhever produktets attraktivitet og utseende.


En viktig investering

Digitaliseringen av etterbehandling vil bli stadig viktigere innenfor print- og trykkerimarkedet. Det er viktig å utvide og tilby et bredt sortimentet av digitale utsmykningsmaskiner som gjør trykksaker mer tiltalende. Det var derfor er avgjørende for Konica
Minolta å utvide alliansen med MGI, det første selskapet i verden som kommersialiserer digitale utsmykningsmaskiner for trykksaker. 
Relaterte artikler

Relaterte artikler