Listet som et av verdens 100 mest bærekraftige selskaper

Oslo | 24 januar 2019

Internasjonal anerkjennelse for Konica Minolta under World Economic Forum i Davos.

Konica Minolta (Konica Minolta Inc.) er listet i "2019 Global 100" over de 100 mest bærekraftige selskaper i verden. Dette ble offentliggjort i forbindelse med den årlige konferansen World Economic Forum (WEF), som finner sted i Davos fra 22. til 25. januar. Dette er andre gang Konica Minolta inkluderes i den prestisjetunge Global 100-listen. Første gang var i 2011.


Konica Minolta Inc.er valgt blant 7,536 store selskaper over hele verden basert på en evaluering av faktorer som miljø, samfunn og styring samt muligheten til å fremme mangfold og innovasjon. 

Konica Minolta har som mål å være en ansvarlig, global samfunnsaktør som bringer bærekraftige innovasjoner til verden i tråd med internasjonal klimapolitikk. Selskapet er opptatt av å hjelpe sine kunder med å sette så få klimaavtrykk som mulig, og utfordrer dermed seg selv kontinuerlig med ambisiøse mål om å ta miljøansvar. For å nå disse målene har Konica Minolta identifisert følgende seks områder som skal prioriteres: 

 

- Miljø

- Innovasjon

- Kundetilfredshet og produktsikkerhet

- Ansvarlig forsyningskjede

- Menneskelig kapital

- Mangfold

 

Konica Minolta håper å bidra til utviklingen av næringslivet og samfunnet som helhet, i tillegg til å nå FNs mål for bærekraftig utvikling innen 2030. 

 

Ønsker du en mer bærekraftig bedrift? Her er våre tips!


det digitale kontoret

Enklere IT

Jobber du i en liten eller mellomstor bedrift som ønsker å digitalisere eller flytte over til skyen? Kontakt oss gjerne for rådgiving og veiledning. Eller ta en titt på IT-tjenestene vi kan tilby her! 

Vi hjelper deg gjerne!

Våre IT-tjenester

Relaterte artikler

Relaterte artikler