Informasjon om Covid-19

Oslo, Norway | 13. mar 2020

Kjære kunde,

Vi står nå i en situasjon som vi ikke tidligere har opplevd. Det er en vanskelig situasjon for verden, men vi kan forsikre deg om at Konica Minolta Norge og globalt skal ta hensyn til deg som kunde i denne tiden. Vi ønsker at du skal vite at vi er her for deg.


1. Vårt servicekontor er bemannet og besvarer supporttelefoner. I tillegg har vi serviceteknikere tilgjengelig når det er særskilt behov, dog litt mer på avstand enn tidligere og i tråd med retningslinger fra myndighetene.


2. Om du ønsker å bestille eller avbestille service og forbrukerartikler (toner, papir etc): 22789800 / servicesenter@konicaminolta.no.

3. For bestilling av multifunksjonelle printere eller IT-tjenester: Ta kontakt med din salgskonsulent eller fyll ut skjema nedenfor


4. For IT-utstyr til hjemmekontor: nettbutikk@konicaminolta.no  /
Navn: Thomas Rostad
Email: thomas.rostad@konicaminolta.no 
Tlf: 404 48 469


Ja, jeg ønsker å motta informasjon:

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!