Management Information System

Fokus på den enkelte kundens interesser.

Ta kontroll over utskriftsprosessene


Er du sikker på at du har kontroll på bedriften? Vet du om jobbene blir planlagt og effektivt gjennomført til riktig tid? Kan du med sikkerhet si at prisen du tar betalt, er riktig?

Fokuserer salgsteamet ditt på det riktige produktet eller den riktige tjenesten? Med Konica Minoltas Management Information System kan du få pålitelige svar på alle disse spørsmålene og mer. Det vil gi deg detaljerte data for å støtte faktabaserte beslutninger, og hjelpe deg med å velge den beste strategier for utviklingen av bedriften.

Management Information System

Management Information System

Administrere utskriftinfrastrukturen sentralt

Trykkeriarbeidere opererer i dag i svært konkurranseutsatte markeder og har vært under press det siste tiåret siden økt bruk av sosiale medier betydelig har redusert behovet for trykksaker. I tillegg til dette har oppfinnelsen av fargebehandlingsbedrifter drevet prisene ytterligere ned. 


Våre kunder i utskriftssektoren er nå på utkikk etter måter de kan møte økende behov for billigere, raskere jobber og skille seg ut fra konkurrerende selskaper. Konica Minoltas markedsledende MIS-programvare for utskrift er blitt drevet og formet av nye teknologier, trender som stadig er i endring og tilbakemeldinger fra brukere, som har ført til en kraftig og omfattende MIS som er tilpasset behovene til bedrifter i bransjene som driver med utskrift, emballasje og etikettering.

Hardware
Maskinvare for utskrift fra Konica Minolta

Har du lyst på ultimat ytelse innen digital utskriftsproduksjon? Du fant det nettopp. Konica Minoltas produksjonsutskrift- og kontormaskinvare er bransjemålestokker, med enheter som tilbyr revolusjonerende fargebildekvalitet, produksjon av svart og hvitt med ultrahøy hastighet, alternativer for inline etterbehandling av profesjonell kvalitet for å dekke dine komplekse jobbspesifikasjoner og mer. Uavhengig av størrelsen eller spesialiseringsområdet til virksomheten din, lar vår utskriftsmaskinvare deg bygge opp utskriftsinfrastrukturen din, administrere digitalt innhold, få på plass toppmoderne måleinstrumenter og utforske andre løsninger som er utformet for å endre arbeidsflyten din til det ugjenkjennelige.

Digitale løsninger
Programvareprodukter fra Konica Minolta

Utforsk de utallige måtene Konica Minoltas programvareprodukter kan forbedre driften på. Konica Minolta løser problemene i selskapet ditt, matcher forskjellige arbeidsstiler og tilbyr programvareløsninger som oppfyller behovene i din bransje. Ved å prioritere dine behov til enhver tid oppfyller Konica Minolta programvarekravene til selv de mest krevende globale organisasjoner. Ved hjelp av systemet kan du holde et lokk på kostnaden av trykte eller kopierte produkter, opprette avanserte sikkerhetstiltak for å sikre at sensitive dokumenter ikke faller i uautoriserte hender, og mer.

IT-tjenester
Alltid til tjeneste

Våre erfarne og kunnskapsrike spesialister kan svare på alle spørsmål du måtte ha, og viser deg hvordan du skal bruke produktet. Våre tjenester fungerer til din fordel innenfor et støttesystem som er utformet for å sikre deg og din bedrift fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester, inkludert optimaliserte utskriftstjenester ifm. konsultering, implementering av maskinvare- og programvare, administrasjon av arbeidsflyt for å senke forbruket av dokumenter samt smarte sikkerhetstjenester for å holde bedriften trygg.

Management Information System

Management Information System

Management Information System er en omfattende løsning som er perfekt for alle utskriftsbedrifter som ønsker å ta kontroll over daglige oppgaver og effektivt styre en rekke oppgaver fra ett enkelt punkt. De drifts- og informasjonsrelaterte utfordringene som dagens grafikkkommunikasjon gir, krever et helt nytt sett med verktøy som kan hjelpe deg med effektivt å håndtere selv de mest komplekse operasjoner. Managing Information System gir deg tilgang til nøyaktig, oppdatert informasjon om kostnader, økonomisk status og fortjenestemarginer, slik at du kan analysere hvert enkelt steg i prosessene og definere tiden og energien som kreves for hver oppgave. Management Information System gir deg sanntidstilgang til salg, service, produksjon og økonomisk ytelse, slik at du til enhver tid kan foreta informerte avgjørelser. 


Det lar deg analysere data, trekke konklusjoner og forbedre måten bedriften fungerer på på mange nivåer, slik at du kan ligge ett skritt foran og automatisere alle produksjonsprosesser som ikke krever menneskelig innblanding, sparer deg tid og penger og administrerer de ansatte langt mer effektivt. Management Information System lar deg også redusere administrativ duplisering og dataregistreringsfeil som følge av menneskelige feil, noe som sørger for at arbeidsflyten til enhver tid er effektiv og optimalisert.

Tilpasset instrumentbord

Tilpasset instrumentbord

Integrert regnskapsføring

Integrert regnskapsføring

Integrert CRM

Integrert CRM

Planleggings- og dynamiske jobbtavler

Planleggings- og dynamiske jobbtavler

Estimering, bestilling og fakturering

Estimering, bestilling og fakturering

Lageradministrasjon

Lageradministrasjon

Ta kontakt!

Ta kontakt!

Kontakt oss

Konica Minoltas Management Information System er en kraftig løsning som tilbyr et bredt utvalg av alternativer, og som er klart til å brukes når som helst. Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller bare trenger litt veiledning. En av våre spesialister vil ta kontakt med deg direkte!

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!