Digital markedsføring møter modernisert utskrift

Omfavn flere medier

Utskrift er ikke dødt, snarere tvert imot.


I de siste par årene ble digital markedsføring mer dominerende og overdøvet tradisjonell utskrift. Det betyr imidlertid ikke at utskrift forsvant. Det utviklet seg for å gjøre det mulig for utskriftsleverandører å holde tritt med konkurrenter og situasjonen i markedet. Så hva skjedde?

Kommunikasjon og medier i dag er uløselig sammenknyttet. Etter hvert som reklamebyråer og markedsføringsavdelinger har begynt å lete etter nye metoder for å nå et større publikum, og vender seg til trykte produkter for å tilby nye tjenester utover den tradisjonelle rollen deres, har utskriftsleverandører innsett behovet for endring og fokusert oppmerksomheten på å utvide utvalget deres av produkter og tjenester som er utformet for å ta fatt på de nyeste markedsføringstrendene.


Dette har skapt en «perfekt storm» hvor digital markedsføring har møtt modernisert utskrift, og sammen har de to skapt et utgangspunkt for å forvandle bedrifter og oppnå mål som en gang ble sett på som uoppnåelige.


Det enorme utvalget av tjenester som nå kan leveres med den nyeste utskriftsteknologien og markedsføring, er utrolig. Spørsmålet er imidlertid hvordan utskriftsleverandører og markedsførere bør jobbe sammen mot et felles mål, og hvordan utskrift, nettet, sosiale nettverk, e-post og SMS kan kobles sammen.


Svaret er å omfavne flere medier.

Flere medier

Flere medier

Konica Minolta tilbyr både maskin- og programvareløsninger som alle utskriftsleverandører har råd til.

Med hjelp fra Konica Minolta kan du nå tilby nye tjenester med utvalget og evnen til å takle utfordringene som følger med markedsføring på tvers av flere medier. Med våre nyskapende utskriftsløsninger kan du hjelpe kundene dine med å nå deres målgrupper ved hjelp av enkeltpersoners foretrukne kommunikasjonsmetode – det være seg sosiale medier, direktemeldinger, e-post eller tradisjonell utskrift. 


Det som gjør kjøring av løsningen så enkelt, er at programmer distribueres som SaaS. Det betyr at du ikke trenger å forholde deg til serverrelaterte hodepiner og store kostnader når du implementerer profesjonelle utskriftsløsninger.

Printere
Konica Minolta utskriftsmaskinvare

Har du lyst på ultimat ytelse innen digital utskriftsproduksjon? Du fant det nettopp. Konica Minoltas produksjonsutskrift- og kontormaskinvare er bransjemålestokker, med enheter som tilbyr revolusjonerende fargebildekvalitet, produksjon av svart og hvitt med ultrahøy hastighet, alternativer for inline etterbehandling av profesjonell kvalitet for å dekke dine komplekse jobbspesifikasjoner og mer. Uavhengig av størrelsen eller spesialiseringsområdet til virksomheten din, lar vår utskriftsmaskinvare deg bygge opp utskriftsinfrastrukturen din, administrere digitalt innhold, få på plass toppmoderne måleinstrumenter og utforske andre løsninger som er utformet for å endre arbeidsflyten din til det ugjenkjennelige.

Digitale løsninger
Konica Minolta programvareprodukter

Utforsk de utallige måtene Konica Minoltas programvareprodukter kan forbedre driften på. Konica Minolta løser problemene i selskapet ditt, matcher forskjellige arbeidsstiler og tilbyr programvareløsninger som oppfyller behovene i din bransje. Ved å prioritere dine behov til enhver tid oppfyller Konica Minolta programvarekravene til selv de mest krevende globale organisasjoner. Ved hjelp av systemet kan du holde et lokk på kostnaden av trykte eller kopierte produkter, opprette avanserte sikkerhetstiltak for å sikre at sensitive dokumenter ikke faller i uautoriserte hender, og mer.

IT-tjenester
Alltid til tjeneste

Våre erfarne og kunnskapsrike spesialister kan svare på alle spørsmål du måtte ha, og viser deg hvordan du skal bruke produktet. Våre tjenester fungerer til din fordel innenfor et støttesystem som er utformet for å sikre deg og din bedrift fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester, inkludert optimaliserte utskriftstjenester ifm. konsultering, implementering av maskinvare- og programvare, administrasjon av arbeidsflyt for å senke forbruket av dokumenter samt smarte sikkerhetstjenester for å holde bedriften trygg.

Digital markedsføring møter modernisert utskrift

Digital markedsføring møter modernisert utskrift

Viktige funksjoner

Med Konica Minoltas løsninger for flere medier kan du oppleve hvordan media, førtrykk, utskrift og digital passer perfekt sammen for å gi deg full kontroll over alle dine utskriftsprosesser. Dette gjør at du kan kombinere innhold, utforming, visuelt oppsett, farge og størrelse for å skape personlige salgsfremmende meldinger for å gjøre målgruppen din om til lojale kunder. 


Med våre kvalitetsmessig gode verktøy for markedsføringsproduksjon kan du forbedre kundekommunikasjon og imøtekomme behovene deres deretter, og automatiserte svar basert på kundenes handlinger gjør slike oppgaver mye enklere. Nå kan du sømløst opprette, distribuere og rapportere om alt salgsfremmende innhold, inkludert direkte e-post, nyhetsbrev, SMS og direktemeldinger, forsterket virkelighet, PURLs-er, NFC-tagger og QR-koder – alt via en enkelt plattform. 


Det sentraliserte instrumentbordet betyr at du kan administrere utskriftsprosesser og automatisere alle de kjedelige og ensformige manuelle oppgavene.

Automatisk utløste e-postmeldinger er utformet for å nå kundene til rett tid

Automatisk utløste e-postmeldinger er utformet for å nå kundene til rett tid

Nettsteder som støtter din markedsføringskampanje, vertes i systemet.

Nettsteder som støtter din markedsføringskampanje, vertes i systemet

Datasett som samles inn fra klikk på en hvilken som helst vertet målside, tilføyes automatisk tilbake til kundekontaktregisteret i databasen

Datasett som samles inn fra klikk på en hvilken som helst vertet målside, tilføyes automatisk tilbake til kundekontaktregisteret i databasen

Tekstmeldinger sendes til kunder, enten som en generell melding eller tilpasset til mottakeren.

Tekstmeldinger sendes til kunder, enten som en generell melding eller tilpasset til mottakeren

Personlige URL-adresser og generelle URL-adresser genereres etter behov i plattformen og integreres enkelt i en e-post eller direktereklamekampanjer.

Personlige URL-adresser og generelle URL-adresser genereres etter behov i plattformen og integreres enkelt i en e-post eller direktereklamekampanjer

Fire trinn til mer virksomhet

Fire trinn til mer virksomhet

Konica Minoltas forretningsutviklingsprogram

DIGITAL1234 gir deg fire enkle trinn til mer virksomhet. Konica Minoltas forretningsutviklingsprogram er utformet for å gjøre det mulig for utskriftsleverandører å blomstre i bedriften sin.


Det tar en mulighetsbasert tilnærming, som i fire praktiske trinn viser kunder hvordan de skal identifisere, vurdere, rettferdiggjøre og implementere nye forretningsmuligheter. Alt du trenger å gjøre, er å registrere deg én gang for å få all denne verdifulle informasjonen – uten noen forpliktelser eller kostnader.


Fire trinn for å bygge din bedrift:


IDENTIFISERE: Hvorfor er det forretningsmessig fornuftig å se på spesifikke muligheter for å øke bedriftens vekst? Vi tilbyr en rekke utredninger som tar for seg en rekke forskjellige emner, for eksempel Web til utskrift, databasepublisering, arbeidsflytautomatisering, inline etterbehandling og bokpublisering.


VURDERE: Hvordan passer denne forretningmuligheten inn i mitt nåværende driftsoppsett? Våre vurderingsveiledninger, som er skrevet av uavhengige bransjeeksperter, vil hjelpe deg med å vurdere i praksis om bedriften er klar for en bestemt ny forretningsmulighet, for eksempel Web til utskrift.


RETTFERDIGGJØRE: Hvordan har andre utskriftsleverandører profittert på en spesifikk ny forretningsmulighet? Les om hvordan andre kunder som er lik deg selv, har dratt fordel av saksstudier fra de forskjellige forretningsmulighet-feltene. Deretter kan du bedømme selv om investeringen er verdt det.


IMPLEMENTERE: Ønsker du å sikre vellykket implementering samtidig som du unngår fallgruver som kan føre til skuffelser? En trinnvis implementeringsveiledning skrevet av en uavhengig bransjespesialist, hjelper deg å sette den nye forretningsmuligheten ut i praksis i bedriften din. Fordi implementering av en ny forretningsmulighet kan være sammensatt, tilbyr vi også selvfølgelig praktisk støtte under implementeringsfasen.


La oss hjelpe deg med å åpne din bedrift opp for den den digitale økonomien nå! Ta kontakt!


Digital 1234-logo

Hvordan du kan dra nytte av tjenester på tvers av flere medier

Hvordan du kan dra nytte av tjenester på tvers av flere medier

Flere medier-tjenester

I denne digitale tidsalderen finnes det gode forretningsmessige grunner for å kommunisere gjennom flere kanaler, og ikke bare via papirbaserte medier. Den raskt voksende kryssmedier-sektoren tilbyr tradisjonelle utskriftsleverandører (PSP-er) en flott mulighet til å tilby sine kunder en ekte merverditjeneste.


Et spesielt lønnsomt området er inngående- eller tillatelsesmarkedsføring. Den største fordelen med å tilføye flere medier-tjenester til porteføljen er at du blir en alt-i-ett-leverandør av løsninger som tilbyr mer relevant og mer effektiv kommunikasjon gjennom flere berøringspunkter.


Hvordan dine kunder dra nytte av flere medier-tjenester:

  • Mer relevant og effektiv kommunikasjon via flere kanaler
  • Flere berøringspunkter å nå kunder via
  • Tilpasset mediemiks
  • Nye forretningsmuligheter, f.eks. Inngående markedsføring eller tillatelsesmarkedsføring


Hvordan du profitterer på flere medier-tjenester:

  • Generering av nye inntekter
  • Betydelig vekst i fortjeneste
  • Merverdiskaping for kundene dine gjennom kommunikasjon med flere berøringspunkter
  • Høyere gebyrer for den ekstra verdien som tilbys
  • Tettere kundeforhold


Å tilby kundene dine flere medier-tjenester utvider ikke bare porteføljen din, men åpner også døren til mer intensive kundeforhold.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!