Fremtiden til bokutgivelse

Ny behovsbetinget teknologi tilbyr en rekke nye alternativer for bokpublisering som kundene dine vil like

Skap nye inntekter gjennom behovsbetinget print


Konica Minoltas uovertrufne AccurioPress-linje av maskinvare gir deg tilgang til egenpubliseringsmarkeder som en gang ikke ville ha vært lønnsomme – eller som ganske enkelt ikke eksisterte.

Bokutgivelse var en gang en komplisert affære. Som vi alle vet, er både tidene og teknologien i endring. Mens publisering pleide å være noe som tilhørte de som drev med offsettrykking, er behovsbetinget publisering nå en sektor som opplever stor vekst, og som lar vordende forfattere overalt produsere bøker, kalendere, magasiner eller fotoalbum etter behov, selv i små trykkopplag.


På den måten har det blitt en potensielt sett enorm forretningsmulighet for digitale trykkerier. Fleksible printleverandører kan dra nytte av denne trenden ved å produsere en rekke innbundne dokumenter, deriblant bøker, kalendere, magasiner og fotoalbum. InfoTrends forventer at markedet for boktrykking kommer til å vokse med 16,7 % over sin syvårs prognoseperiode, noe som betyr at printsvolumet fra boktrykking vil bli på nesten 54 milliarder innen 2016. Behovsbetinget bokpublisering er med andre ord et nytt forretningsområde som det er vel verdt å ta en titt på!


Behovsbetinget publisering lar forfattere publisere bøker selv, eller til og med «selge først, deretter printe». Den store fordelen med behovsbetinget publisering er at det gjør til og med små trykkopplag på bare én utgave mulig og lønnsomt – og det korter ned på tiden det tar for en bok å komme på markedet. Behovsbetinger publisering kan vise seg å bli en lukrativ inntektskilde for virksomheten din.


Men hvordan skal du få maksimalt utbytte av dette markedet? Konica Minoltas uovertrufne AccurioPress -linje av produksjonsprintsystemer, som inkorporerer både AccurioPress- og bizhub Press-produktserier, tilbyr en rekke fordeler som lar deg gjøre nettopp dette. AccurioPress-systemer er perfekt for å utvide digitale printmiljøer, med profesjonell modulær etterbehandling, enestående farger og registreringsstabilitet kombinert med utmerket printkvalitet. AccurioPress-systemene gir printleverandører muligheten til å håndtere et bredere utvalg av grunnleggende digitale printtjenester og bruksområder for print, inkludert fargeprintprodukter som visittkort, flygeblader, brosjyrer, bannere, print av konvolutter og mye mer.

Bokpublisering

Bokpublisering

Fremtiden innen publisering

Det sies at vi alle har minst én bok i oss – og for deg som trykker, er det potensielt sett svært gode nyheter. Behovsbetinget publisering er en annen sektor med høy vekst som ny teknologi har skapt ut av ingenting de siste to tiårene. Kundene dine kommer til å ønske at du tilbyr behovsbetinget publisering, fordi det gjør egenpublisering i små opplag mulig og gangbart, det korter ned tiden det tar før en bok kommer på markedet, det senker kostnaden knyttet til publisering, og eliminerer kostnaden med å lagre trykte bøker.

Hardware
AccurioPress og bizhub PRESS

Har du lyst på ultimat ytelse innen digital utskriftsproduksjon? Du fant det nettopp. Konica Minoltas produksjonsutskrift- og kontormaskinvare er bransjemålestokker, med enheter som tilbyr revolusjonerende fargebildekvalitet, produksjon av svart og hvitt med ultrahøy hastighet, alternativer for inline etterbehandling av profesjonell kvalitet for å dekke dine komplekse jobbspesifikasjoner og mer. Uavhengig av størrelsen eller spesialiseringsområdet til virksomheten din, kan du med vår utskriftsmaskinvare bygge opp utskriftsinfrastrukturen din, administrere digitalt innhold, få på plass toppmoderne måleinstrumenter og utforske andre løsninger som er utformet for å endre arbeidsflyten din til det ugjenkjennelige.

Digitale løsninger
Konica Minolta-produkter

Utforsk de utallige måtene Konica Minoltas programvareprodukter kan forbedre driften din på. Konica Minolta løser problemene i selskapet ditt, matcher forskjellige arbeidsstiler og tilbyr programvareløsninger som oppfyller behovene i din bransje. Ved å prioritere dine behov til enhver tid, oppfyller Konica Minolta programvarekravene til selv de mest krevende globale organisasjoner. Ved hjelp av systemet kan du holde et lokk på kostnaden av trykte eller kopierte produkter, opprette avanserte sikkerhetstiltak for å sikre at sensitive dokumenter ikke faller i uautoriserte hender, og mer.

IT-tjenester
Alltid til tjeneste

Våre erfarne og kunnskapsrike spesialister kan svare på alle spørsmål du måtte ha, og viser deg hvordan du skal bruke produktet. Våre tjenester fungerer til din fordel innenfor et støttesystem som er utformet for å sikre deg og din bedrift fullt utbytte av løsningene. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester, inkludert optimaliserte utskriftstjenester ifm. konsultering, implementering av maskinvare- og programvare, administrasjon av arbeidsflyt for å senke forbruket av dokumenter samt smarte sikkerhetstjenester for å holde bedriften trygg.

Fremtiden til bokutgivelse

Fremtiden til bokutgivelse

Hvorfor behovsbetinget er så etterspurt (og vil øke i omfang)

Behovsbetinget publisering gir en rekke fordeler. Ved å gi deg mulighet til å trykke bøker, kalendere, magasiner, fotoalbum og mer, skaper det en potensielt sett enorm inntektskilde, samtidig som det tillater mer intensiv bruk av eksisterende utskriftsegenskaper, som for eksempel inline etterbehandlingsfunksjoner. 


Så hvis du ønsker å øke salgsinntektene dine, utvide porteføljen og få fotfeste i et raskt voksende nytt marked, bør du begynne med behovsbetinget publisering og installere tilpasset maskinvare fra AccurioPress-linjen av maskinvare. 


Med behovsbetinget publisering vil du få følgende fordeler:

Effektivitet

Sparer materialer, tid og penger

Produktivitet

Introduserer en svært effektiv produksjonsprosess

Læring

Kort lærekurve

Lagre ferdiglagde utskriftsprodukter, inkludert bokbinding- og bretting, uten behov for ekstra manuelle trinn

Utvalg

Øker omfanget av dine utskriftsprodukter- og tjenester

Lar forfattere publisere selv

Lar forfattere publisere selv

Lar deg tilby kalendere, bøker og andre medier

Lar deg tilby kalendere, bøker og andre medier

Gjør små trykkopplag av bøker lønnsomt

Gjør små trykkopplag av bøker lønnsomt

Minimerer kostnader knyttet til å forberede utskrift

Minimerer kostnader knyttet til å forberede utskrift

Minimerer kostnader knyttet til å forberede utskrift

Minimerer kostnader knyttet til å forberede utskrift

Hvordan du kan tjene penger på å utgi bøker

Hvordan du kan tjene penger på å utgi bøker

Behovsbetinget publisering

Behovsbetinget publisering er en vekstnæring som innebærer produksjon av bøker, kalendere, magasiner eller fotoalbum basert på etterspørsel. Mens publisering pleide å være et område som tilhørte de som drev med offsettrykking, her det nå blitt en stor forretningsmulighet for digitale trykkerier. Behovsbetinget publisering gjør det mulig for forfattere å egenpublisere bøker, eller til og med «selge først, og deretter trykke», som det sies.


Den store fordelen med behovsbetinget publisering er at det gjør selv svært små opplag mulig og lønnsomt – og korter naturligvis ned tiden det før en bok kommer på markedet. Behovsbetinget publisering kan vise seg å bli en lukrativ inntektskilde for virksomheten din. Vi kan hjelpe deg med å utnytte dette markedet.


Hvorfor kunder ønsker behovsbetinget publisering:

  • Gjør egenpublisering i små opplag mulig og gangbart
  • Forkorter tiden til markedet
  • Reduserer publiseringskostnader
  • Eliminerer kostnaden med å lagre trykte bøker

Hvordan du drar nytte av behovsbetinget publisering:

  • Ny inntektskilde
  • Stort jobbpotensial: bøker, kalendere, magasiner, fotoalbum osv.
  • Mer intensiv bruk av eksisterende utskriftsfunksjoner, f.eks. inline etterbehandlingsfunksjoner

Øk salgsinntektene og utvid porteføljen gjennom behovsbetinget publisering – det forandrer alt!

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss for mer informasjon

Kontakt oss

Tror du at behovsbetinget publisering kan være riktig for ditt selskap? Kontakt en av våre spesialister for å prate om hvordan våre AccurioPress-maskinvareløsninger kan oppfylle dine behov.

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!