Jobb smartere: finn filene du trenger på sekunder

Det er ikke lenger nødvendig å lete etter dokumenter

Smartsøk


«Capture and Workflow Trends in Europe», en undersøkelse som ble utført av Info Trends i 2015, viste at antallet innkommende digitale dokumenter øker i 66 prosent av organisasjoner. Se for deg at du må lete gjennom alle de ulike dokumentene for å finne én enkelt liste eller fil. Et mareritt. La oss endre dette for deg i dag – med Konica Minoltas løsning for smartsøk!

Øk produktiviteten med rask ettklikkshenting av søkeinnhold


Flommen av informasjon og data vi står ovenfor i dag, er større enn noensinne. Dette gjør det stadig vanskeligere for de ansatte å finne den nødvendige informasjonen raskt. Langtekkelige søk etter bestemte dokumenter kan bli en tidkrevende og kostbar prosess som koster mye arbeidskraft, og vil ha negativ innvirkning på bedriftens konkurranseevne over tid.


En søkeløsning for bedrifter gir deg og teamet umiddelbar tilgang til det dere leter etter. Bare skriv inn nøkkelordene i søkefeltet, og få tilgang til innhold og informasjon fra en rekke ulike databaser og programmer på tvers av virksomheten. Enten informasjon befinner seg i e-postvedlegg, skannede dokumenter, SharePoint-områder, bedriftens intranett eller programsiloer på tvers av avdelinger, kan denne unike løsningen finne og hente ut alle typer data, uansett format og oppbevaringsstedResultater fra undersøkelser av informasjonsbehandling med søkeinformasjon for virksomheterIt-løsninger

It-løsninger


Hardware
Printere fra Konica Minolta

Vil du ha det ultimate innen digital printproduksjon? Da har du har funnet det! Konica Minoltas printere for produksjonsprint og kontor er bransjeledende. Printerne gir revolusjonerende bildekvalitet i farge og superrask print i svart/hvitt.

Digitale løsninger
Programvare

Utforsk de utallige måtene programvaren fra Konica Minolta kan forbedre bedriften din. Vi løser utfordringene dine, og effektiviserer ulike arbeidsmetoder med vårt tilbud av programvareløsninger.

IT-tjenester
It-løsninger

Vi tilbyr en rekke ulike løsninger. Dette inkluderer optimaliserte printløsninger, som implementering av maskinvare og programvare. I tillegg til administrering av arbeidsflyter for å redusere dokumentforbruket. Vi tilbyr også smarte sikkerhetstjenester som beskytter bedriften din.

Jobb smartere: finn filene du trenger på sekunder

Jobb smartere: finn filene du trenger på sekunder

Hva er en «smartsøk»-løsning, også kalt «bedriftssøk»-løsning, og hvordan kan bedriften din dra nytte av dette? Konica Minoltas løsning for smartsøk er utviklet for å gi deg rask, enkel tilgang til alle data i bedriften – når og hvor du vil. Smartsøk-løsninger legger et virtuelt innholdslag over eksisterende datasiloer og trekker ut 300 kompatible, populære filformater fra datalagrene til tilknyttede bedrifter, uavhengig av strukturen og det kompatible programmet eller stedet. Og alt foregår i sanntid. 

Ett tilgangspunkt

Logg på én gang, og søk på tvers av mange ulike oppbevaringssteder samtidig ved hjelp av nøkkelordene du har valgt. 

Total synlighet

Kraftig OCR-teknologi gjør det mulig å søke dypt i hver fil etter innholdet du trenger.

Jobber slik som du gjør

Du trenger ikke å innføre nye metoder for lagring og merking. La filer og data bli værende der de er – løsningen vil finne og lage register over dataene, uansett hvor de gjemmer seg.

Omfatter eksterne fillager

Omfatter eksterne fillager

Du trenger ikke overføre innholdet ditt

Konica Minoltas programvare for søk i bedrifter lager register over alt, akkurat der det befinner seg

Sikker tilgang til kun godkjente dokumenter

Kompatibel med alt av sikkerhetsanordninger som bedriften allerede bruker

Send en melding

Send en melding

Ja, jeg ønsker å motta informasjon:*

om nåværende produkter og tjenester fra Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH og fra andre samarbeidspartnere innen gruppen, som er skreddersydd mine personlige interesser. Dine data blir behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Tekstfelt med * må fylles ut!

Få innsikt i de siste digitaliseringstrendene!

Job Wizards gir gode råd.
Les mer
Hvordan jobbe smartere?